Recept Noky se zázvorovo-pomerančovou omáčkou

Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Noky se zázvorovo-pomerančovou omáčkou

Postup

1. Noky uvaříme podle návodu na obalu v osolené vodě. Mezitím oloupeme a poseká­me česnek a zázvor. Feferonky očistíme, omyjeme a nakrájíme na tenké nudličky. 2. Noky necháme okapat. Pomeranče důkladně oloupeme a nakrájíme na plátky. v pánvi rozehřejeme olej a krátce na něm osmahneme zázvor, česnek a feferonky. Při­dáme noky a prohřejeme, vmícháme plátky pomeranče, osolíme a opepříme. Pikantní noky s omáčkou rozdělíme na talíře a posy­peme parmazánem a bazalkou.

Recept je z kategorií: Těstoviny

Nahlásit recept

  • 19.10.03 vloženo
  • 3178x zobrazeno

Čas přípravy

  • 25 minut

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • na osobu asi 670 kcal, 2800 kJ, 17 g bílkovin, 25 g tuků 90 g sacharidů
  • 500 g noků (mražených)
  • sůl
  • 2 stroužky česneku
  • 30 g zázvoru
  • 2 červené feferonky
  • 2 pomeranče
  • 5 lžic oleje
  • pepř
  • 4 lžíce parmazánu
  • 4 lžíce listů bazalky

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Noky se zázvorovo-pomerančovou omáčkou

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Dnes doporučujeme:

Nejlepší recepty

Selská pivní polévka Selská pivní polévka
Holandský řízek z vepřového bůčku Holandský řízek z vepřového...
Hruškový koláč Hruškový koláč
Španělský ptáček podle babiček Španělský ptáček podle babiček
Vepřovo-kuřecí roláda s čerstvým špenátem Vepřovo-kuřecí roláda s...

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz