Vitalion
zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz
spiser Americká kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk
Osuste maso a dejte je do pomalého hrnce kuzí nahoru. Pokapejte je máslem, osolte, opeprete, posypte petrzelkou, estragonem, paprikou a prilejte víno. Varte zakryté na HIGH 1 hodinu, prepnete na LOW a varte dalsích 6-7 hodin. Vyjmete maso z hrnce, nakrájejte je na porce a podávejte se zampionovou omáckou. Príprava omácky. Stávu z pomalého hrnce nalejte do odmerné nádoby a odstrante z ní tuk. Pridejte zampiony a prípadne tolik vody aby celkové mnozství omácky bylo 420-430 ml. Skrob rozmíchejte ve vode nebo víne a nalejte do stávy. Stávu varte v kastrolu na stredním ohni az zhoustne na omácku.
Recept je z kategorií: Pokrmy z jednoho hrnce
Brambory, rýze, testoviny, polenta, couscous, bulgur.
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Přečtěte si recept na Krůtí prsa se žampionovou omáčkou v pomalém hrnci