Recept Kuře s pórem a žampiony v pomalém hrnci

spiser Americká kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk

Kuře s pórem a žampiony v pomalém hrnci

Postup

Kurecí prsa rozkrojte na poloviny nebo mensí kousky, pokud jsou velká. Na pánvi rozehrejte máslo, na nem opecte maso do hneda (asi 10 minut) a dejte je do pomalého hrnce. Na pánvi orestujte zeleninu (asi 5 minut) a rozlozte ji kolem masa v hrnci. Na zbytek tuku na pánvi dejte mouku, osolte, opeprete, postupne zalévejte vývarem a za stálého míchání privedte k varu. Nalejte to na kure v hrnci. Varte zakryté na HIGH asi 3-4 hodiny.

Recept je z kategorií: Pokrmy z jednoho hrnce

Nahlásit recept

  • 16.12.07 vloženo
  • 4257x zobrazeno

Čas přípravy

  • 4 hodiny

Počet porcí

  • 6 porcí

Ingredience

  • 1½ kg kurecích prsou
  • 25 g másla
  • 2 stonky rapíkatého celeru, nakrájené na malé kousky
  • 2 mensí zelené paprikové lusky, nakrájené na prouzky
  • 2 póry, nakrájené na plátky
  • 250 g zampionu, rozkrojených na polovinu
  • 1 PL mouky
  • 375 ml kurecího vývaru
  • sul
  • pepr

Doporučená příloha

  • Rýze.

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Kuře s pórem a žampiony v pomalém hrnci

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Dnes doporučujeme: Staročeské kotlety

Nejlepší recepty

Šumavská bramboračka Šumavská bramboračka
Pikantní těstoviny s dýní Pikantní těstoviny s dýní
Losos na kopru s medovou omáčkou Losos na kopru s medovou...
Hovězí pečeně na jalovci a pivu Hovězí pečeně na jalovci a...
Třeboňský tataráček z kapra Třeboňský tataráček z kapra

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz