Recept Hovězí gulášek z Českého středohoří

Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Postup

Nakrájíme ci cibuli a vložíme na rozehřátý olej. Poté na kostky nakrájíme maso. Cibulky osmahneme do zlatova. Přidáme lžíci gulášového koření a lžičku sladké papriky, po zamíchání vložíme maso, osolíme, opepříme a přidáme trochu kmínu. Nakrájíme si rajčata a papriky. Po čtvrt hodině vložíme rozmačkaný česnek, nakrájené papriky a rajčata. Po hodince vaření přidáme asi dvě lžíce ostrého kečupu a jeden rajčatový protlak. Občas podlijeme. Vaříme asi dvě až dvě a půl hodiny. Na závěr zahustíme jíškou (já ji dělám tak, že smíchám mouku s vodou - nemám určené množství)

Recept je z kategorií: Guláše


Reklama

Nahlásit recept

  • 13.11.09 vloženo
  • 3302x zobrazeno

Ingredience

  • 1 kg hovězího krku nebo klišky
  • 5 velkých cibulí
  • gulášové koření
  • paprika sladká
  • podravka
  • kmín celý
  • 3 stroužky česneku
  • kečup pálivý
  • 1 rajčatový protlak
  • asi 2 dc oleje
  • 2 rajčata
  • 2 papriky

Doporučená příloha

  • Jako přílohu můžeme podávat houskové knedlíky, šumavské bramboráčky, rýži nebo vařené brambory

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Hovězí gulášek z Českého středohoří

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

 Váš příspěvek

Reklama

 
bedla 
Registrovaný uživatel, který přispěl anonymně 15.11.09 02:37
Re: Hovězí gulášek z Českého středohoří - Poldo ...,

že tys byl v učení u Motla, ale ten tam ještě přidával klobásu, jen ta Podravka v té době ještě nebyla … jinak to byl takový malý šejdíř, ale musím se ho zastat, žádné práce se neštítil.

 
gmp
1603 příspěvků 14.11.09 07:09
Re: Hovězí gulášek z Českého středohoří - Blažeji

Blažejíčku, kluku zlatá, každej někdy někam šlápne, ty recepisy nejsou až tak zlý, teda některý, tak udělej to nejjednodušší co můžeš udělat a voprav je do lab normy a máš to. A ber to s humorem, dyt nejde vo život. Seš dobrej žes to ustál. Miloš

 
casino
4474 příspěvků 14.11.09 06:13
Re: Hovězí gulášek z Českého středohoří

To je jako ze špatné kliftonky. Proč by to kdo dělal? Že by synek?o) A jak si pod nový nik přetáhnete těch 113 Poldových receptů :o)))

 
Blazej
4 příspěvky 14.11.09 06:02
Re: Hovězí gulášek z Českého středohoří

Recepty byly vkládány pod jménem „Polda“ - to jsem neuvedl

 
Blazej
4 příspěvky 14.11.09 05:57
Re: Hovězí gulášek z Českého středohoří

Byla učiněna náprava (razantní), jelikož tyto recepty za mně dával někdo jiný a bez mého vědomí. Já u svých receptů dávám zdroj a ten, kdo za mně a bez mého vědomí sem vkládal další recepty toto nevěděl. všem se omlouvám.

 
casino
4474 příspěvků 14.11.09 05:27
Re: Hovězí gulášek z Českého středohoří

Já si myslím, že „Polda“ je hacker. Ten původní Polda tu skončil na MDŽ 2008 :o)
Klikl jsem na pár receptů a většinou tam byl zdroj…

 
noskovice
1323 příspěvků 14.11.09 05:05
Re: Hovězí gulášek z Českého středohoří

V receptu není žádná mouka.

 
Polda
35 příspěvků 14.11.09 05:02
Re: Hovězí gulášek z Českého středohoří

Omlouvám se za překlepy- klasická jíška je z tuku a mouky

 
Polda
35 příspěvků 14.11.09 05:01
Re: Hovězí gulášek z Českého středohoří

V tomto případě se nejdená o klasickou jíšku ( tu dělám z tuku a mlouky). Já ťento gulášek zahušťuji tak, že smíchám vodu s moukou.

 
noskovice
1323 příspěvků 14.11.09 04:54
Re: Hovězí gulášek z Českého středohoří

Z čeho tu jíšku uděláš?

Vložit nový komentář

Reklama

Dnes doporučujeme: Tažený štrůdl


Reklama


Reklama

Nejlepší recepty

Králík pečený na česneku Králík pečený na česneku
Grilovaný pstruh Grilovaný pstruh
Žloutkové věnečky Žloutkové věnečky
Jarní ratatouille s česnekovými brambory Jarní ratatouille s...
Tagliatelle s rukolou a sušenou šunkou Tagliatelle s rukolou a...

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz