Recept Hovězí gulášek z Českého středohoří

Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Postup

Nakrájíme ci cibuli a vložíme na rozehřátý olej. Poté na kostky nakrájíme maso. Cibulky osmahneme do zlatova. Přidáme lžíci gulášového koření a lžičku sladké papriky, po zamíchání vložíme maso, osolíme, opepříme a přidáme trochu kmínu. Nakrájíme si rajčata a papriky. Po čtvrt hodině vložíme rozmačkaný česnek, nakrájené papriky a rajčata. Po hodince vaření přidáme asi dvě lžíce ostrého kečupu a jeden rajčatový protlak. Občas podlijeme. Vaříme asi dvě až dvě a půl hodiny. Na závěr zahustíme jíškou (já ji dělám tak, že smíchám mouku s vodou - nemám určené množství)

Recept je z kategorií: Guláše


Reklama

Nahlásit recept

  • 13.11.09 vloženo
  • 3269x zobrazeno

Ingredience

  • 1 kg hovězího krku nebo klišky
  • 5 velkých cibulí
  • gulášové koření
  • paprika sladká
  • podravka
  • kmín celý
  • 3 stroužky česneku
  • kečup pálivý
  • 1 rajčatový protlak
  • asi 2 dc oleje
  • 2 rajčata
  • 2 papriky

Doporučená příloha

  • Jako přílohu můžeme podávat houskové knedlíky, šumavské bramboráčky, rýži nebo vařené brambory

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Hovězí gulášek z Českého středohoří

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

 Váš příspěvek

Reklama

 
bedla 
Registrovaný uživatel, který přispěl anonymně 15.11.09 02:37
Re: Hovězí gulášek z Českého středohoří - Poldo ...,

že tys byl v učení u Motla, ale ten tam ještě přidával klobásu, jen ta Podravka v té době ještě nebyla … jinak to byl takový malý šejdíř, ale musím se ho zastat, žádné práce se neštítil.

 
gmp
1603 příspěvků 14.11.09 07:09
Re: Hovězí gulášek z Českého středohoří - Blažeji

Blažejíčku, kluku zlatá, každej někdy někam šlápne, ty recepisy nejsou až tak zlý, teda některý, tak udělej to nejjednodušší co můžeš udělat a voprav je do lab normy a máš to. A ber to s humorem, dyt nejde vo život. Seš dobrej žes to ustál. Miloš

 
casino
4469 příspěvků 14.11.09 06:13
Re: Hovězí gulášek z Českého středohoří

To je jako ze špatné kliftonky. Proč by to kdo dělal? Že by synek?o) A jak si pod nový nik přetáhnete těch 113 Poldových receptů :o)))

 
Blazej
4 příspěvky 14.11.09 06:02
Re: Hovězí gulášek z Českého středohoří

Recepty byly vkládány pod jménem „Polda“ - to jsem neuvedl

 
Blazej
4 příspěvky 14.11.09 05:57
Re: Hovězí gulášek z Českého středohoří

Byla učiněna náprava (razantní), jelikož tyto recepty za mně dával někdo jiný a bez mého vědomí. Já u svých receptů dávám zdroj a ten, kdo za mně a bez mého vědomí sem vkládal další recepty toto nevěděl. všem se omlouvám.

 
casino
4469 příspěvků 14.11.09 05:27
Re: Hovězí gulášek z Českého středohoří

Já si myslím, že „Polda“ je hacker. Ten původní Polda tu skončil na MDŽ 2008 :o)
Klikl jsem na pár receptů a většinou tam byl zdroj…

 
noskovice
1323 příspěvků 14.11.09 05:05
Re: Hovězí gulášek z Českého středohoří

V receptu není žádná mouka.

 
Polda
35 příspěvků 14.11.09 05:02
Re: Hovězí gulášek z Českého středohoří

Omlouvám se za překlepy- klasická jíška je z tuku a mouky

 
Polda
35 příspěvků 14.11.09 05:01
Re: Hovězí gulášek z Českého středohoří

V tomto případě se nejdená o klasickou jíšku ( tu dělám z tuku a mlouky). Já ťento gulášek zahušťuji tak, že smíchám vodu s moukou.

 
noskovice
1323 příspěvků 14.11.09 04:54
Re: Hovězí gulášek z Českého středohoří

Z čeho tu jíšku uděláš?

Vložit nový komentář

Reklama

Dnes doporučujeme: Girasoli gorgonzola e noci


Reklama


Reklama

Nejlepší recepty

Vepřové maso v mrkvi Vepřové maso v mrkvi
Novoroční čočka s houbami Novoroční čočka s houbami
Francouzská česnečka vhodná k večeři Francouzská česnečka vhodná...
Králík pečený na česneku Králík pečený na česneku
Jahodový pohár Jahodový pohár

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz