Vitalion
zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz
chatulka Česká kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk
Hovězí kližku očistíme, odblaníme a pokrájíme na menší kostky. Cibuli nakrájíme nadrobno a orestujeme na troše oleje v tlakovém hrnci. Poté přidáme lžičku červené papriky, promícháme a vsypeme maso, které pěkně opečeme, až pustí šťávu. V sítku si důkladně propláchneme Kunovjanku, abychom se zbavili nakyslé chuti a přidáme k masu. Poté podlijeme vodou a dusíme cca 45 - 60 minut. Když je maso měkké, přidáme do šťávy Masox a feferonky dle chuti a mouku rozpuštěnou v troše vody. Ještě provaříme alespoň 20 minut.
Recept je z kategorií: Guláše
Podáváme s chlebem, ale i houskový knedlík je prima.
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Přečtěte si recept na Maminčin gulášek