Recept Gratinovaný jehněčí hřbet se špenátem

Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Postup

Maso okořeníme a opečeme na pánvi. Suroviny na krustu důkladně promícháme a přimáčkneme hmotu na maso. V troubě gratinujeme 3-4 minuty, než se krusta zbarví. Plátky hřbetu servírujeme na dušeném špenátu s česnekem.

Recept je z kategorií: Jehněčí a kůzlečí maso

Nahlásit recept

  • 02.02.02 vloženo
  • 7679x zobrazeno

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • 800 g jehněčího hřbetu
  • 400 g čerstvého špenátu
  • 4 stroužky česneku
  • 2 lžíce másla
  • drcený pepř
  • olej
  • tymián
  • sůl
  • *krusta:*
  • strouhanka
  • máslo
  • česnek
  • sůl
  • tymián
  • rozmarýn
  • pepř
  • oregáno
  • petrželka

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Gratinovaný jehněčí hřbet se špenátem

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Dnes doporučujeme: Vánoční likér

Nejlepší recepty

Francouzská česnečka vhodná k večeři Francouzská česnečka vhodná...
Vepřové s vejci a brambory Vepřové s vejci a brambory
Houbová smaženice Houbová smaženice
Vepřovo-kuřecí roláda s čerstvým špenátem Vepřovo-kuřecí roláda s...
Mrkvový salát Mrkvový salát

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz