Recept Gratinovaný jehněčí hřbet se špenátem

Pepino Do oblíbených Chci uvařit Tisk

Postup

Maso okořeníme a opečeme na pánvi. Suroviny na krustu důkladně promícháme a přimáčkneme hmotu na maso. V troubě gratinujeme 3-4 minuty, než se krusta zbarví. Plátky hřbetu servírujeme na dušeném špenátu s česnekem.

Recept je z kategorií: Jehněčí a kůzlečí maso

Nahlásit recept

  • 02.02.02 vloženo
  • 8071x zobrazeno

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • 800 g jehněčího hřbetu
  • 400 g čerstvého špenátu
  • 4 stroužky česneku
  • 2 lžíce másla
  • drcený pepř
  • olej
  • tymián
  • sůl
  • *krusta:*
  • strouhanka
  • máslo
  • česnek
  • sůl
  • tymián
  • rozmarýn
  • pepř
  • oregáno
  • petrželka

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Gratinovaný jehněčí hřbet se špenátem

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Nejlepší recepty

Těstoviny s lososem v krému Těstoviny s lososem v krému
Šamorínský rožeň Šamorínský rožeň
Zelené karí s kuřetem a chřestem Zelené karí s kuřetem a...
Gratinované brambory (DIA)* Gratinované brambory (DIA)*
Staročeské kotlety Staročeské kotlety

Naši partneři

eMimimino

Těhotenství, děti, rodina www.eMimino.cz

Vitalion.cz

Zdraví, životní styl www.vitalion.cz

Arome.cz

Parfémy, kosmetika www.arome.cz

Módnípeklo.cz

Trendy, módní tipy www.modnipeklo.cz