Vitalion
zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz
jolana Slovenská kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk
Masko pokrajame na male kusky (asi ako ruzicka kelu), ktore osmahneme na pokrajanej cibuli, pridame sol. korenie a zalejeme( len zalejeme!) vyvarom a vodou a dusime pomaly pomalinky na miernom plameni. Ked je maso skoro udusene pridame pokrajane zemiaky na podlhovaste diely (osminky), ruzicky kelu a ked je vsetko makke, dochutime pretlacenym cesnakom a vorcesterovou omackou. Podavame s ciernym chlebikom....dobrota ;) Dobru chut! Poz.:.. pozor nerozvarit zemiaky a ruzicky kelu-naozaj staci len aby boli makke. Kel je lepsie dat az za zemiakmi.
Recept je z kategorií: Hovězí maso
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Přečtěte si recept na Dobrota
5068 příspěvků 25.1.09 03:43
..to musi byt dobrota a navrch sosicek jajaj a do polivcicky jajaj… mam masko ale kapusticky nemam
a ani nebudu bo nie su :').....pekny vecer 
935 příspěvků 25.1.09 03:43
Jolanko, jehněčí a ještě kapustičky, to musí být opravdu dobrota. Obojí miluju.:-)Ale masíčko nemám, kapustičky také zatím nejsou.:-(…Dělávám pečené vepřové nebo hovězí(mňam) a k tomu vařené brambory a kapustičky. A když se to polije tím krásným vypečeným sósíčkem…:-)