Recept Česnekové maso v teplé bagetě

Česká kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Postup

Maso nakrájíme na kostičky, osolíme, opepříme a opečeme nejlépe na suché teflonové pánvi. Opečeme doběla, ale snažíme se maso příliš nevysušit. Vychladlé maso smícháme se zakysanou smetanou a nastrouhaným česnekem, případně trochu dosolíme. Dáme směs do druhého dne odležet do ledničky a podáváme studené v horké rozpečené bagetě.

Recept je z kategorií: Prsa

Nahlásit recept

  • 18.03.07 vloženo
  • 2981x zobrazeno

Ingredience

  • 3 kuřecí řízky
  • 250 g zakysané smetany (co nejhustší, dobrá je i ta zdravá od Ramy)
  • 3-4 stroužky česneku (Záleží na tom, jak ho máte rádi a kolik ho snesete, bude syrový!)
  • sůl
  • pepř
  • bagety na dopékání

Doporučená příloha

  • čerstvá zelenina

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Česnekové maso v teplé bagetě

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Dnes doporučujeme: Tiramisu z mascarpone

Nejlepší recepty

Candát s fíky a slaninou Candát s fíky a slaninou
Vatovec (pýchavka obrovská) v trojobalu Vatovec (pýchavka obrovská)...
Mandle s čokoládou Mandle s čokoládou
Kuřecí nugetky s hořčicovo - medovým krémem Kuřecí nugetky s hořčicovo...
Hermelín ve víně Hermelín ve víně

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz