Recept Česnekové maso v teplé bagetě

bona Česká kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk

Postup

Maso nakrájíme na kostičky, osolíme, opepříme a opečeme nejlépe na suché teflonové pánvi. Opečeme doběla, ale snažíme se maso příliš nevysušit. Vychladlé maso smícháme se zakysanou smetanou a nastrouhaným česnekem, případně trochu dosolíme. Dáme směs do druhého dne odležet do ledničky a podáváme studené v horké rozpečené bagetě.

Recept je z kategorií: Prsa

Nahlásit recept

  • 18.03.07 vloženo
  • 3197x zobrazeno

Ingredience

  • 3 kuřecí řízky
  • 250 g zakysané smetany (co nejhustší, dobrá je i ta zdravá od Ramy)
  • 3-4 stroužky česneku (Záleží na tom, jak ho máte rádi a kolik ho snesete, bude syrový!)
  • sůl
  • pepř
  • bagety na dopékání

Doporučená příloha

  • čerstvá zelenina

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Česnekové maso v teplé bagetě

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Dnes doporučujeme: Staročeské kotlety

Nejlepší recepty

Kotlíkový guláš po cikánsku Kotlíkový guláš po cikánsku
Rebarborový crumble Rebarborový crumble
Španělský ptáček podle babiček Španělský ptáček podle babiček
Kuře na medu Kuře na medu
Ledový salát s kuřecími prsíčky Ledový salát s kuřecími...

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz