Recept Pečený bažant

Pepino Do oblíbených Chci uvařit Tisk

Postup

Bažanta naporcujeme a necháme asi 1 hodinu odležet v marinádě. Pak maso opékáme na oleji. Když dostane zlatavou barvu, osolíme je, přidáme nakrájenou cibuli a pórek a podlijeme marinádou. Dusíme.

Recept je z kategorií: Bažant, koroptev, perlička

Nahlásit recept

  • 27143x zobrazeno

Čas přípravy

  • 1 hod/40 min.

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • 1 bažant
  • 3 lžíce oleje
  • sůl
  • 3 cibule
  • 3 pórky
  • *marináda:*
  • 6 lžic sojové omáčky
  • 1 sklenka bílého přirodního vína
  • 2 lžičky práškového cukru

Doporučená příloha

  • Hotové podáváme s rýží a zeleninou.

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Pečený bažant

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Dnes doporučujeme: Hruškový koláč

Nejlepší recepty

Vepřové maso v mrkvi Vepřové maso v mrkvi
Hruškový koláč Hruškový koláč
Hermelín ve víně Hermelín ve víně
Krémové rizoto s brokolicí a sušenými rajčaty Krémové rizoto s brokolicí...
Losos na kopru s medovou omáčkou Losos na kopru s medovou...

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz