Recept Pečený bažant

Pepino Do oblíbených Chci uvařit Tisk

Postup

Bažanta naporcujeme a necháme asi 1 hodinu odležet v marinádě. Pak maso opékáme na oleji. Když dostane zlatavou barvu, osolíme je, přidáme nakrájenou cibuli a pórek a podlijeme marinádou. Dusíme.

Recept je z kategorií: Bažant, koroptev, perlička

Nahlásit recept

  • 31705x zobrazeno

Čas přípravy

  • 1 hod/40 min.

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • 1 bažant
  • 3 lžíce oleje
  • sůl
  • 3 cibule
  • 3 pórky
  • *marináda:*
  • 6 lžic sojové omáčky
  • 1 sklenka bílého přirodního vína
  • 2 lžičky práškového cukru

Doporučená příloha

  • Hotové podáváme s rýží a zeleninou.

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Pečený bažant

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Nejlepší recepty

Reveňový koláč Reveňový koláč
Vepřovo-kuřecí roláda s čerstvým špenátem Vepřovo-kuřecí roláda s...
Vepřové podzimní závitky Vepřové podzimní závitky
Vepřové s vejci a brambory Vepřové s vejci a brambory
Těstovinový salát s kuřecím masem Těstovinový salát s kuřecím...

Naši partneři

eMimimino

Těhotenství, děti, rodina www.eMimino.cz

Vitalion.cz

Zdraví, životní styl www.vitalion.cz

Arome.cz

Parfémy, kosmetika www.arome.cz

Módnípeklo.cz

Trendy, módní tipy www.modnipeklo.cz