Recept Bažant na jablkách

Ruská kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Bažant na jablkách

Postup

Naporcovaného bažanta prošpikujeme několika plátečky slaniny. V hrnci rozškvaříme plátky slaniny, na ně položíme porce bažanta, osolíme, trošku podlejem vodou a 20 minut dusíme. Poté bažanta vyjmeme, na pekáči rozpustíme máslo, na máslo vložíme bažanta se slaninou, přidáme na kolečka nakrájenou cibuli, celý pepř, bobkový list a na čtvrtky pokrájená oloupaná jablka bez jádřinců a pečeme do měkka.

Recept je z kategorií: Bažant, koroptev, perlička

Nahlásit recept

  • 30.01.04 vloženo
  • 23566x zobrazeno

Čas přípravy

  • 75 minut

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • Jeden naporcovaný (na čtyři kusy) bažant
  • 100 g slaniny
  • 1 cibule
  • 4-5 velkých jablek
  • 100 g másla
  • 5 kuliček pepře
  • 2 bobkové listy.

Doporučená příloha

  • Bramborový knedlík, červené zelí a červené víno

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Bažant na jablkách

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Dnes doporučujeme: Domácí svíčková omáčka

Nejlepší recepty

Kuře na kapustě Kuře na kapustě
Ořechový koláč Ořechový koláč
Blesková jarní polévka Blesková jarní polévka
Jahodový pohár Jahodový pohár
Chilli con carne Chilli con carne

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz