Recept Ostrá ryba

bona Do oblíbených Chci uvařit Tisk

Postup

Změklé máslo utřeme s chilli, koriandrem, pepřem a solí dohladka. Porce pangasia lehce (opatrně) osolíme, poprášíme hladkou moukou a opékáme v pánvi na rozpáleném oleji. Během opékání přidáváme (potíráme) připravené chilli máslo až do jeho spotřebování. V polovině opékání maso obrátíme. Maso vyjmeme, výpek zaprášíme moukou, zacákneme vodou, provaříme a dochutíme solí, pepřem a citrónem. Hotové maso podáváme přelité šťávičkou a přidáme plátek citrónu na ozdobu i k dochucení.

Recept je z kategorií: Mořské

Nahlásit recept

  • 12.10.07 vloženo
  • 4418x zobrazeno

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • 4 porce pangasia (sumeček žraločí)
  • 4 lžíce másla
  • 1 lžička chilli
  • 1 lžička mletého koriandru
  • černý pepř (asi 1/4 lžičky)
  • trochu hladké mouky
  • sůl
  • olej
  • 1 citrón

Doporučená příloha

  • opékané brambory s koprem nebo petrželkou

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Ostrá ryba

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Nejlepší recepty

Krémová celerová polévka Krémová celerová polévka
Králík pečený na česneku Králík pečený na česneku
Hovězí znojemská pečeně Hovězí znojemská pečeně
Křehké kuřecí plátky v jogurtové marinádě Křehké kuřecí plátky v...
Rebarborový crumble Rebarborový crumble

Naši partneři

eMimimino

Těhotenství, děti, rodina www.eMimino.cz

Vitalion.cz

Zdraví, životní styl www.vitalion.cz

Arome.cz

Parfémy, kosmetika www.arome.cz

Módnípeklo.cz

Trendy, módní tipy www.modnipeklo.cz