Recept Ostrá ryba

Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Postup

Změklé máslo utřeme s chilli, koriandrem, pepřem a solí dohladka. Porce pangasia lehce (opatrně) osolíme, poprášíme hladkou moukou a opékáme v pánvi na rozpáleném oleji. Během opékání přidáváme (potíráme) připravené chilli máslo až do jeho spotřebování. V polovině opékání maso obrátíme. Maso vyjmeme, výpek zaprášíme moukou, zacákneme vodou, provaříme a dochutíme solí, pepřem a citrónem. Hotové maso podáváme přelité šťávičkou a přidáme plátek citrónu na ozdobu i k dochucení.

Recept je z kategorií: Mořské

Nahlásit recept

  • 12.10.07 vloženo
  • 3873x zobrazeno

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • 4 porce pangasia (sumeček žraločí)
  • 4 lžíce másla
  • 1 lžička chilli
  • 1 lžička mletého koriandru
  • černý pepř (asi 1/4 lžičky)
  • trochu hladké mouky
  • sůl
  • olej
  • 1 citrón

Doporučená příloha

  • opékané brambory s koprem nebo petrželkou

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Ostrá ryba

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Dnes doporučujeme:

Nejlepší recepty

Tiramisu z mascarpone Tiramisu z mascarpone
Guláš z hlívy ústřičné Guláš z hlívy ústřičné
Králík pečený na česneku Králík pečený na česneku
Blesková jarní polévka Blesková jarní polévka
Mrkvový salát Mrkvový salát

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz