Vitalion
zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz
penda Irská kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk
Osmahneme najemno nakrájenou cibuli na rozpuštěném másle, pak přidáme nasekanou rebarboru, dochutíme a krátce povaříme. Na závěr přisypeme strouhanku. Touto směsí naplníme rybí filety, zavineme je a ovážeme nití. Pak je naskládáme do tukem vymazaného pekáčku a 20 minut zapékáme. Mezitím si připravíme omáčku. Smícháme všechny ingredience v menším hrnci a v něm pak čtvrt hodiny vaříme rebarboru. Až změkne, propasírujeme ji přes jemné síto do omáčky. *Tip:* Omáčku můžete k rybě podávat teplou i studenou.
Recept je z kategorií: Mořské
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Přečtěte si recept na Ryba s rebarborou