Vitalion
zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz
huerg Do oblíbených Chci uvařit Tisk
Do misky dáme na kousky nakrájenou rybu, osolíme a opepříme, přidáme šťávu z limetky a necháme chvilku odležet. Na olivovém oleji necháme zpěnit cibuli a směs na pánvi osmažíme. Přidáme oloupaná nakrájená rajčata, kůru z limetky a necháme provařit. Zjemníme zakysanou smetanou a před koncem dochutíme bazalkou.
Recept je z kategorií: Ryby
různé druhy pečiva; vhodné i za studena
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Přečtěte si recept na Mořská ryba s limetkou a zakysanou smetanou
1 příspěvek 25.1.09 03:43
Díky za upozornění.. ingredience doplněny.
Domácí rajčata jsou nejlepší; celá je
zmrazíme a i v zimě chutnají skvěle.
Dobrý premiérový recept
- počkám na ta správná rajčata ( a
bazalku), teď jsou taková bez chuti a vůně, a vyzkouším. Velmi zajímavá
se mi zdá varianta zastudena ! Prosím, dopiš si zakysanou smetanu do
ingrediencí.