Vitalion
zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz
Petunnka Do oblíbených Chci uvařit Tisk
Žebírka marinovat min. 12 hod předem. Pak pomalit cca 3 - 4 hod. Ve finiši šoupnout pod gril, tak na 20 minut.
Zelenina, pečivo
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Přečtěte si recept na Marinovaná vepřová žebra v pomalém hrnci
Žebra byly výborné!!! Tak krásně to vonělo, že jsme je ani nedávali pod gril, snědli jsme je rovnou z hrnce
Stačilo zatřepat kostí a maso samo odlézalo
Skutečně výborný recept!!!

Taky nepodlevam. Budu pomalit uzene koleno
Děkuji moc
1150 příspěvků 31.12.14 10:09
@Kopretinka nepodlevam, maso si pusti samo. Stavu z vypeku dodelam zvlast. Dobrou chut
Měla bych dotaz, pomalit jsem začala teprve po vánocích a tak nemám moc zkušeností
Žebra už mám namarinovaná, ale
chci se zeptat, jestli mám dát do PH trochu vody nebo stačí jen žebra
s marinádou. Děkuji 
8 příspěvků 20.7.12 11:28
To se mi moc líbí a o pomalém hrnci uvažuji už dlouho, tak další důvod,
proč ho koupit a vyzkoušet…
Při klasickém pečení nebo grilování nemáme rádi chuť přepalovaného kečupu. Při pomalení to, ale nehrozí. Zítra snad dodám foto