Recept Marinovaná vepřová žebra v pomalém hrnci

Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Marinovaná vepřová žebra v pomalém hrnci

Postup

Žebírka marinovat min. 12 hod předem. Pak pomalit cca 3 - 4 hod. Ve finiši šoupnout pod gril, tak na 20 minut.


Reklama

Nahlásit recept

  • 26.06.12 vloženo
  • 14925x zobrazeno

Ingredience

  • 1 - 1,5 Kg vepřových žebírek
  • 6 PL kečup
  • 3 PL olej
  • 3 PL hořčice
  • 3 PL worcester
  • 3 PL sojová omáčka
  • 10 stroužků česneku
  • 3 KL koření (jakékoliv masové - gril., arg., steak,...)
  • 3 KL sůl

Doporučená příloha

  • Zelenina, pečivo

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku
Odkaz na uvaření

Petunnka 27.06.12 13:08

Uvaření se již líbí 7 labužníkům

Diskuse k receptu Marinovaná vepřová žebra v pomalém hrnci

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

 Váš příspěvek

Reklama

 
Kopretinka
565 příspěvků 04.01.15 09:56

Žebra byly výborné!!! Tak krásně to vonělo, že jsme je ani nedávali pod gril, snědli jsme je rovnou z hrnce :-) Stačilo zatřepat kostí a maso samo odlézalo :-) Skutečně výborný recept!!!
:srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce:

 
Petunnka
27 příspěvků 31.12.14 15:00

Taky nepodlevam. Budu pomalit uzene koleno :-)

 
Kopretinka
565 příspěvků 31.12.14 10:43

Děkuji moc :-)

 
daduuja
1140 příspěvků 31.12.14 10:09

@Kopretinka nepodlevam, maso si pusti samo. Stavu z vypeku dodelam zvlast. Dobrou chut :mavam:

 
Kopretinka
565 příspěvků 31.12.14 09:35

Měla bych dotaz, pomalit jsem začala teprve po vánocích a tak nemám moc zkušeností :-) Žebra už mám namarinovaná, ale chci se zeptat, jestli mám dát do PH trochu vody nebo stačí jen žebra s marinádou. Děkuji :-)

 
Kikimka
8 příspěvků 20.07.12 11:28

To se mi moc líbí a o pomalém hrnci uvažuji už dlouho, tak další důvod,
proč ho koupit a vyzkoušet…

 
Petunnka
27 příspěvků 26.06.12 09:57

Při klasickém pečení nebo grilování nemáme rádi chuť přepalovaného kečupu. Při pomalení to, ale nehrozí. Zítra snad dodám foto :mavam:

Vložit nový komentář

Reklama

Dnes doporučujeme: Pomerančová zmrzlina


Reklama


Reklama

Nejlepší recepty

Staročeské kotlety Staročeské kotlety
Uzené se zelím a hruškami Uzené se zelím a hruškami
Meruňkový koláč s tvarohovou nádivkou Meruňkový koláč s...
Vepřové podzimní závitky Vepřové podzimní závitky
Hraběnčiny řezy Hraběnčiny řezy

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz