Recept Marinovaná vepřová žebra v pomalém hrnci

Petunnka Do oblíbených Chci uvařit Tisk

Marinovaná vepřová žebra v pomalém hrnci

Postup

Žebírka marinovat min. 12 hod předem. Pak pomalit cca 3 - 4 hod. Ve finiši šoupnout pod gril, tak na 20 minut.

Nahlásit recept

  • 26.06.12 vloženo
  • 30453x zobrazeno

Ingredience

  • 1 - 1,5 Kg vepřových žebírek
  • 6 PL kečup
  • 3 PL olej
  • 3 PL hořčice
  • 3 PL worcester
  • 3 PL sojová omáčka
  • 10 stroužků česneku
  • 3 KL koření (jakékoliv masové - gril., arg., steak,...)
  • 3 KL sůl

Doporučená příloha

  • Zelenina, pečivo

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku
Odkaz na uvaření

Petunnka 27.6.12 13:08

Uvaření se již líbí 7 labužníkům

Diskuse k receptu Marinovaná vepřová žebra v pomalém hrnci

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Přečtěte si recept na Marinovaná vepřová žebra v pomalém hrnci

Kopretinka
565 příspěvků 4.1.15 09:56

Žebra byly výborné!!! Tak krásně to vonělo, že jsme je ani nedávali pod gril, snědli jsme je rovnou z hrnce :-) Stačilo zatřepat kostí a maso samo odlézalo :-) Skutečně výborný recept!!!
:srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce:

Petunnka
27 příspěvků 31.12.14 15:00

Taky nepodlevam. Budu pomalit uzene koleno :-)

Kopretinka
565 příspěvků 31.12.14 10:43

Děkuji moc :-)

daduuja
1151 příspěvků 31.12.14 10:09

@Kopretinka nepodlevam, maso si pusti samo. Stavu z vypeku dodelam zvlast. Dobrou chut :mavam:

Kopretinka
565 příspěvků 31.12.14 09:35

Měla bych dotaz, pomalit jsem začala teprve po vánocích a tak nemám moc zkušeností :-) Žebra už mám namarinovaná, ale chci se zeptat, jestli mám dát do PH trochu vody nebo stačí jen žebra s marinádou. Děkuji :-)

Kikimka
8 příspěvků 20.7.12 11:28

To se mi moc líbí a o pomalém hrnci uvažuji už dlouho, tak další důvod,
proč ho koupit a vyzkoušet…

Petunnka
27 příspěvků 26.6.12 09:57

Při klasickém pečení nebo grilování nemáme rádi chuť přepalovaného kečupu. Při pomalení to, ale nehrozí. Zítra snad dodám foto :mavam:

Vložit nový komentář

Dnes doporučujeme: Plněné vepřové závitky

Nejlepší recepty

Krémová celerová polévka Krémová celerová polévka
Vepřové medailonky s česnekovou omáčkou Vepřové medailonky s...
Ledový salát s kuřecími prsíčky Ledový salát s kuřecími...
Rizoto s batáty Rizoto s batáty
Borůvkový koláč se strouhaným perníkem Borůvkový koláč se...

Naši partneři

eMimimino

Těhotenství, děti, rodina www.eMimino.cz

Vitalion.cz

Zdraví, životní styl www.vitalion.cz

Arome.cz

Parfémy, kosmetika www.arome.cz

Módnípeklo.cz

Trendy, módní tipy www.modnipeklo.cz