Recept Vepřové Supreme v pomalém hrnci

spiser Francouzská kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk

Vepřové Supreme v pomalém hrnci

Postup

Vsechny ingredience, krome Maizeny a vody, dejte do pomalého hrnce. Varte zakryté na LOW 5½ hodiny, nebo na HIGH asi polovinu této doby. 30 minut pred koncem varení rozmíchejte Maizenu ve vode, nalejte do hrnce a dovarte.

Recept je z kategorií: Pokrmy z jednoho hrnce

Nahlásit recept

  • 22.08.07 vloženo
  • 5595x zobrazeno

Čas přípravy

  • 3-6 hodin

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • 4 veprové plátky, silné asi 2,5 cm
  • 2 cibule, nakrájené na kosticky
  • 1-2 stonky rapíkatého celeru, nakrájené na kosticky
  • 1 velký zelený paprikový lusk, nakrájený na prouzky
  • asi 400 g konzervovaných rajcat
  • 120 ml kecupu
  • 2 PL vinného octa
  • 2 PL hnedého cukru
  • 2 PL Worcestershire sauce
  • 1 PL citronové stávy
  • 1 kostka hovezího vývaru (ca. 10 g)
  • 2 PL Maizeny
  • 2 PL vody
  • sul

Doporučená příloha

  • Rýze.

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Vepřové Supreme v pomalém hrnci

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Nejlepší recepty

Zeleninová pomazánka Zeleninová pomazánka
Česnečka podle šéfkuchaře Česnečka podle šéfkuchaře
Vepřové podzimní závitky Vepřové podzimní závitky
Štika na smetaně Štika na smetaně
Kuře na kapustě Kuře na kapustě

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz