Recept Vepřové Supreme v pomalém hrnci

Francouzská kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Vepřové Supreme v pomalém hrnci

Postup

Vsechny ingredience, krome Maizeny a vody, dejte do pomalého hrnce. Varte zakryté na LOW 5½ hodiny, nebo na HIGH asi polovinu této doby. 30 minut pred koncem varení rozmíchejte Maizenu ve vode, nalejte do hrnce a dovarte.

Recept je z kategorií: Pokrmy z jednoho hrnce

Nahlásit recept

  • 22.08.07 vloženo
  • 5230x zobrazeno

Čas přípravy

  • 3-6 hodin

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • 4 veprové plátky, silné asi 2,5 cm
  • 2 cibule, nakrájené na kosticky
  • 1-2 stonky rapíkatého celeru, nakrájené na kosticky
  • 1 velký zelený paprikový lusk, nakrájený na prouzky
  • asi 400 g konzervovaných rajcat
  • 120 ml kecupu
  • 2 PL vinného octa
  • 2 PL hnedého cukru
  • 2 PL Worcestershire sauce
  • 1 PL citronové stávy
  • 1 kostka hovezího vývaru (ca. 10 g)
  • 2 PL Maizeny
  • 2 PL vody
  • sul

Doporučená příloha

  • Rýze.

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Vepřové Supreme v pomalém hrnci

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Nejlepší recepty

Slané zapékané hrušky se slaninou a parmazánem Slané zapékané hrušky se...
Mandle s čokoládou Mandle s čokoládou
Zapečené brambory s cuketou Zapečené brambory s cuketou
Koláč s jahodami Koláč s jahodami
Těstoviny s omáčkou z cuket - Con le zucchine Těstoviny s omáčkou z cuket...

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz