Vitalion
zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz
suzanka Do oblíbených Chci uvařit Tisk
Vepřové koleno dáme do pomalého hrnce a podlijeme jednou lahvinkou piva, pomalíme na high přes noc. Ráno vypneme a jdeme řádně do práce :-) Když přijdeme, koleno vyjmeme, tuk se nám usadí na povrchu. Dáme do pekáče vyložený pečícím papírem, tuk dáme na povrch kolena, řádně prosolíme a okmínujeme, dáme do vyhřáté trouby a pečeme až máme kůži řádně křupavou. Podáváme s křenem, hořčicí a chlebem.
Chleba, pivo
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Přečtěte si recept na Koleno v pomalém hrnci