Recept Koleno v pomalém hrnci

Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Koleno v pomalém hrnci

Postup

Vepřové koleno dáme do pomalého hrnce a podlijeme jednou lahvinkou piva, pomalíme na high přes noc.
Ráno vypneme a jdeme řádně do práce :-)
Když přijdeme, koleno vyjmeme, tuk se nám usadí na povrchu. Dáme do pekáče vyložený pečícím papírem, tuk dáme na povrch kolena, řádně prosolíme a okmínujeme, dáme do vyhřáté trouby a pečeme až máme kůži řádně křupavou. Podáváme s křenem, hořčicí a chlebem.

Nahlásit recept

  • 07.03.15 vloženo
  • 3853x zobrazeno

Čas přípravy

  • 24 hod

Počet porcí

  • 2 porce

Ingredience

  • Vepřové koleno
  • pivo
  • sůl
  • kmín

Doporučená příloha

  • Chleba, pivo

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku
Odkaz na uvaření

suzanka 07.03.15 19:55

Uvaření se již líbí 4 labužníkům

Diskuse k receptu Koleno v pomalém hrnci

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

 Váš příspěvek

Dnes doporučujeme: Pelmeně z červené řepy

Nejlepší recepty

Chilli con carne Chilli con carne
Zelí s jablečným cidrem Zelí s jablečným cidrem
Vepřovo-kuřecí roláda s čerstvým špenátem Vepřovo-kuřecí roláda s...
Hovězí pečeně na jalovci a pivu Hovězí pečeně na jalovci a...
Květáková polévka Květáková polévka

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz