Recept Koleno v pomalém hrnci

Do oblíbených Chci uvařit Tisk

Koleno v pomalém hrnci

Postup

Vepřové koleno dáme do pomalého hrnce a podlijeme jednou lahvinkou piva, pomalíme na high přes noc. Ráno vypneme a jdeme řádně do práce :-) Když přijdeme, koleno vyjmeme, tuk se nám usadí na povrchu. Dáme do pekáče vyložený pečícím papírem, tuk dáme na povrch kolena, řádně prosolíme a okmínujeme, dáme do vyhřáté trouby a pečeme až máme kůži řádně křupavou. Podáváme s křenem, hořčicí a chlebem.

Nahlásit recept

  • 07.03.15 vloženo
  • 6855x zobrazeno

Čas přípravy

  • 24 hod

Počet porcí

  • 2 porce

Ingredience

  • Vepřové koleno
  • pivo
  • sůl
  • kmín

Doporučená příloha

  • Chleba, pivo

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku
Odkaz na uvaření

suzanka 7.3.15 19:55

Uvaření se již líbí 4 labužníkům

Diskuse k receptu Koleno v pomalém hrnci

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Nejlepší recepty

Vepřovo-kuřecí roláda s čerstvým špenátem Vepřovo-kuřecí roláda s...
Těstovinový salát s kuřecím masem Těstovinový salát s kuřecím...
Reveňový koláč Reveňový koláč
Pomerančové rizoto nasladko Pomerančové rizoto nasladko
Pečená kuřecí stehna Pečená kuřecí stehna

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz