Recept Farmářské vepřové v pomalém hrnci

Americká kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Farmářské vepřové v pomalém hrnci

Postup

Rízky obalte v mouce. Opecte je na tuku na pánvi spolu s cesnekem do hneda. Osolte a opeprete. Na dno pomalého hrnce dejte brambory, na ne opecené rízky a cibuli. Smíchejte smetanu se solí a horcicí a nalejte to na rízky v hrnci. Varte na LOW 4-6 hodin.

Recept je z kategorií: Pokrmy z jednoho hrnce

Nahlásit recept

  • 12.03.07 vloženo
  • 8498x zobrazeno

Čas přípravy

  • 4-6 hodin

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • 4 veprové rízky
  • 4 stredne velké brambory, oskrábané, nakrájené na plátky
  • 2 cibule, nakrájené na plátky
  • 360 ml smetany
  • ½ KL soli
  • ½ KL práskové horcice
  • 1 strouzek cesneku, nakrájený na kosticky
  • pepr
  • tuk na opecení

Doporučená příloha

  • Dušená zelenina.

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Farmářské vepřové v pomalém hrnci

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Nejlepší recepty

Trojité placičky - Gallette triple Trojité placičky - Gallette...
Krémová celerová polévka Krémová celerová polévka
Velikonoční nádivka Velikonoční nádivka
Středomořské krůtí špízy (BBQ) Středomořské krůtí špízy (BBQ)
Francouzské kmínové sušenky Francouzské kmínové sušenky

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz