Recept Farmářské vepřové v pomalém hrnci

Americká kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk

Farmářské vepřové v pomalém hrnci

Postup

Rízky obalte v mouce. Opecte je na tuku na pánvi spolu s cesnekem do hneda. Osolte a opeprete. Na dno pomalého hrnce dejte brambory, na ne opecené rízky a cibuli. Smíchejte smetanu se solí a horcicí a nalejte to na rízky v hrnci. Varte na LOW 4-6 hodin.

Recept je z kategorií: Pokrmy z jednoho hrnce

Nahlásit recept

  • 12.03.07 vloženo
  • 8873x zobrazeno

Čas přípravy

  • 4-6 hodin

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • 4 veprové rízky
  • 4 stredne velké brambory, oskrábané, nakrájené na plátky
  • 2 cibule, nakrájené na plátky
  • 360 ml smetany
  • ½ KL soli
  • ½ KL práskové horcice
  • 1 strouzek cesneku, nakrájený na kosticky
  • pepr
  • tuk na opecení

Doporučená příloha

  • Dušená zelenina.

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Farmářské vepřové v pomalém hrnci

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Dnes doporučujeme: Karbanátky

Nejlepší recepty

Karbanátky Karbanátky
Bílá ředkev plněná jehněčím masem Bílá ředkev plněná jehněčím...
Žloutkové věnečky Žloutkové věnečky
Houbová smaženice Houbová smaženice
Špagety s pečenou červenou paprikou Špagety s pečenou červenou...

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz