Vitalion
zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz
Bento Italská kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk
Tento recept sa mi hned zapacil , je podla Itala v kuchyni, s malymi
zmenami.Takze skoricu a kakao som nedal.
http://www.sitalemvkuchyni.cz/…le-marinato/
Postup je velmi jednoduchy hlavny problem ze musite cakat 3 tyzdne. 1-Moja panenka bola uz ocistena ked ju nemate treba sa zbavit blan.Takze podla potreby maso očistíme, zbavíme blán. 2- Nasekate si vela byliniek na jemno. 3- Panenku narolujeme obalime a vtlacime bylinky.( nedal som kakao a skoricu ). 4- Na utierku som si dal "perinku' zmes hrubej morskej soli a hnedeho cukru. 5- Polozime obalenu panenku a zasypeme zmesou cukor a sol. 6- Zrolujeme a poriadne aviazeme pozri video. 7- A po 15 dnoch v ladnicke mame vybornu pochutku k vinu ...
vino
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
13.9.12 02:23
pochvala veliká od rodiny, já snila o rybicce
Líbí se mi Uvaření se již líbí 4 labužníkůmOdebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Přečtěte si recept na Marinovaná vepřová panenka Filetto di maiale marinato
268 příspěvků 14.10.13 19:17
Kolik dni ma tyden?

1 příspěvek 14.10.13 18:23
Ja som sa bal toho cukru a skorice, preto som dal menej. nemusel som. utierka bola o zaciatku mokra, ale prebaloval som to po 10 dnoch a uplne zbytocne. sol vo vnutri bola takmer sucha.
Zamotáno, uloženo, odpočato, ochutnáno a moc pochváleno - nafoceno, dohledám, ukážu. nedala jsem stejnou dávku cukru, o třetinu-, zdálo se mi slané, jiným prý ne, ale kdo ví. misto kakaa kávu práš. nebyla cítit.
díky za nápad, který moc potěšil část mé smečky, zeťáček a jiní už moří třetí
dohledala, omlouvám se za přeházené pořadi
kdyby šlo, prosím ať nejsou první
popravdě jsem ze začátku taky nevěděla, jak moc to chuť ovlivní, ale když se mrknu na váš obrázek, máme to víc barevné, od tmavého okraje do středu postupně světlejší…takže spíš mi to tam přijde přidáno - na barvu
Blond007, dik
skusim , budem robit viacej na oslavu a do
jednej dam kakao a skoricu. Ja som neprebaloval ( bol som prec ) ale som to
polozil na mriezku a dal na plech na pecenie aby ta stava mala kde
odkvapkavat.
Nabuduce budem prebalovat a do jednej este pridam posekane feferonky
Bento, toho kakaa ani skořice se nebojte, děláme tu panenku podle Itala taky a maso to nijak neosladí
většinou ale baštíme už po 15 dnech a na
tuhle dobrotu už mám vyhrazené utěrky…nevím jak vy, ale přebaluju to
často, hlavně na začátku a dostávají zabrat, utěrky
ale ta dobrota za to stojí 
Bento, u nás je to stejné, „novoty“ mi neprochází. Na jisté chutě musí být člověk zvyklý, dělat jen ze zvědavosti pro sebe u všeho nelze.

Díky za vychytávky, podložím. Měnil jsi utěrku jak doporučuje video?
Ještě tento týden vyrazím hledat panenku, ne vakuovanou plynem v plastu.
Budu mít dárek pro dítko a ještě dostanu ochutnat
Přemýšlím, která dobrá svalovina by šla ještě použít na tuto úpravu, jak by se po odležení tvářila rybka?
Ja som tyzden pred tym robil Kubanske bravcove a prave tam isla skorica
daako to nikomu moc neslo… „prerazala“ tak som preto radsej sem nedal.
PS: Este poznamka k priprave , treba dat pod tu panenky v lednicke nejaky plech - nadobu , prve dni kvapka z toho stava.Ja som ju este zdvihol na mriezku co mam
na chladnutie kolacov aby ta utierka nebola namocena - polozena priamo na plechu na pecenie.
Příspěvek upraven 08.05.12 v 06:45
Bento, video jsem viděla. Také se mi líbí, jednoduché, rychlé
/až na čekací dobu/
Jak potkám hezkou panenku, jdu do toho a budu se opičit, vynechám totéž. Díky