Vitalion
zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz
danda Italská kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk
Maso se podává nastudeno, takže je lepší upéct karé s předstihem.
Můžeme podávat jako druhý chod - secondi piatti.
Lilek i se slupkou, která zvýrazní jeho chuť, nakrájíme na kostičky. Na pánvi rozpálíme 2 lžíce oleje a orestujeme dozlatova a křupava. Vyndáme na papírovou utěrku a osolíme. Rajčata křížem nařízneme, spaříme ve vařící vodě, zchladíme a oloupeme. Oloupaná zbavíme semínek a dužninu nakrájíme na kostičky velké jako lilek. Vše smícháme společně s fazolemi, přidáme špetku soli, zalijeme asi 60 ml oleje, chuť dotáhneme špetkou cukru a citronu. Necháme odležet v lednici. Vepřovou pečeni svážeme kuchyňským provázkem jako roládu, osolíme, opepříme, potřeme olejem, přidáme větvičky koření a pečeme v troubě asi 35 minut na 180°C. Upečené maso necháme vychladnout, nakrájíme na tenké plátky a podáváme s marinovanou zeleninou, lehce zakápnuté olejem a dochutíme solí a čerstvě namletým pepřem.
Recept je z kategorií: Vepřové pečeně
čerstvá bageta
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Přečtěte si recept na Vepřová pečeně s marinovanou zeleninou - Arrosto di maiale con marinata
Bento, mám japonské nože, jsou jak břitva, ale na fotce je už jen zbytek po oslavě na kterém jsem si nedala moc záležet
,nejlepší je použít elektrický nářezák

a syn volal ze školy, že chce
v pátek taky.
A z kousku masa, který ještě zbyl jsem dnes udělala http://www.labuznik.com/…erejsi-ryze/, dokonce s omeletkou dělanou přímo na pánvi s rýží, kvůlivá autentičnosti
dik