Recept Lahůdkový bůček

Pepino Do oblíbených Chci uvařit Tisk

Postup

Maso nakrájíme na větší kostky, dáme do hluboké mísy a přidáme 10 vajec, strouhanku, mouku a podravku. Vše pořádně nejlépe rukou promícháme a směsí naplníme sáček na tlačenku nebo dvojitý mikroténový sáček. Oba konce pevně zavážeme, u mikroténu převážeme celý sáček a směs vytvarujeme do šišky. Vaříme 2 hodiny tak, aby bylo maso ponořené ve vodě. Pak necháme vychladnout, nejlépe do druhého dne. Po vyjmutí z obalu můžeme ještě obalit v paprice. Ze šišky krájíme tenké plátky, které použijeme jako součást studených mís, nebo na sendviče apod.

Recept je z kategorií: Speciality z vepřového bůčku

Nahlásit recept

  • 12628x zobrazeno

Čas přípravy

  • 2 hodiny

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • 1kg libovějšího vykostěného bůčku
  • 10 vajec
  • 6 lžic strouhanky
  • 6 lžic hladké mouky
  • 2 lžičky podravky

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Lahůdkový bůček

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Přečtěte si recept na Lahůdkový bůček

Marjanka2
214 příspěvků 25.1.09 03:43
Re: Lahůdkový bůček

Vyzkoušela jsem tento recept a příště přidám asi 20 dkg mletého plecka a snížím počet vajec na polovinu, o výsledku poreferuji.

Vložit nový komentář

Dnes doporučujeme: Vepřové kotlety na pivě

Nejlepší recepty

Rizoto s batáty Rizoto s batáty
Karbanátky Karbanátky
Krémová celerová polévka Krémová celerová polévka
Česnečka podle šéfkuchaře Česnečka podle šéfkuchaře
Francouzská česnečka vhodná k večeři Francouzská česnečka vhodná...

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz