Recept Lahůdkový bůček

Pepino Do oblíbených Chci uvařit Tisk

Postup

Maso nakrájíme na větší kostky, dáme do hluboké mísy a přidáme 10 vajec, strouhanku, mouku a podravku. Vše pořádně nejlépe rukou promícháme a směsí naplníme sáček na tlačenku nebo dvojitý mikroténový sáček. Oba konce pevně zavážeme, u mikroténu převážeme celý sáček a směs vytvarujeme do šišky. Vaříme 2 hodiny tak, aby bylo maso ponořené ve vodě. Pak necháme vychladnout, nejlépe do druhého dne. Po vyjmutí z obalu můžeme ještě obalit v paprice. Ze šišky krájíme tenké plátky, které použijeme jako součást studených mís, nebo na sendviče apod.

Recept je z kategorií: Speciality z vepřového bůčku

Nahlásit recept

  • 12775x zobrazeno

Čas přípravy

  • 2 hodiny

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • 1kg libovějšího vykostěného bůčku
  • 10 vajec
  • 6 lžic strouhanky
  • 6 lžic hladké mouky
  • 2 lžičky podravky

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Lahůdkový bůček

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Přečtěte si recept na Lahůdkový bůček

Marjanka2
214 příspěvků 25.1.09 03:43
Re: Lahůdkový bůček

Vyzkoušela jsem tento recept a příště přidám asi 20 dkg mletého plecka a snížím počet vajec na polovinu, o výsledku poreferuji.

Vložit nový komentář

Nejlepší recepty

Květáková polévka Květáková polévka
Grilovaná vepřová žebra Grilovaná vepřová žebra
Vepřové kotlety na pivě Vepřové kotlety na pivě
Králík pečený na česneku Králík pečený na česneku
Těstoviny s lososem v krému Těstoviny s lososem v krému

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz