Vitalion
zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz
Labužník Terrinka02 Česká kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk
1. Maso omyjeme, 2 cibule oloupeme, rozčtvrtíme a spolu s osušeným masem 20 min. pečeme na oleji v pekáčku 2. Med smícháme s hořčicí a pečeni touto směsí potřeme,podlijeme bílým vínem a dáme znovu péct na 30 min. 3. Zbývající oloupanou cibuli nakrájíme na kostičky, dáme na pánvičku na máslo a k tomu přidáme tymián (buď čerstvý, nebo sušený), čilli papričku nakrájenou na kolečka a zbavenou semínek. Potom ještě přidáme ananas nakrájený na kousky, jalovec a překrájené kyselé zelí. Dochutíme solí,pepřem,cukrem a dusíme 30 min. Tohle se přidá do šťávy z pečeného masa. Na talíři můžeme ozdobit plátky pomeranče.
Recept je z kategorií: Uzené maso
brambory, brambor.knedlíky a pivíčko
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Přečtěte si recept na Labužnická pečeně
Taky brkaše
. Ale nejsem tady na Labu sama kdo
tenhle termín používá.
12 příspěvků 25.1.09 03:43
hezké a zajímavé slovo brknedlík. nic ve zlém.
To je taková divočina, že to snad vyzkouším
kysané zelí, ananas, pomeranč,
brknedlík.....