Vitalion
zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz
zlata Česká kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk
Ve vykostěném a kůže zbaveném bůčku nožem řízneme kapsu a dostatečně celé osolíme. Všechny ostatní ingredience nakrájíme na kostičky, promícháme s mletým bůčkem (může být cokoliv, co je od masa), osolíme, opepříme a naplníme tím kapsu. U:,-(íme do malého pekáčku nebo kastrólku tak aby obsah kapsy nevytekl (a aby kapsa nepadla můžeme dokola utemovat syrovými brambory a máme hned i přílohu). Podlijeme, strčíme do hodně vyhřáté trouby, pečeme, přeléváme vypečenou šťávou.
Recept je z kategorií: Speciality z vepřového bůčku
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Přečtěte si recept na Krtkova kapsa