Recept Krtkova kapsa

Česká kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Krtkova kapsa

Postup

Ve vykostěném a kůže zbaveném bůčku nožem řízneme kapsu a dostatečně celé osolíme. Všechny ostatní ingredience nakrájíme na kostičky, promícháme s mletým bůčkem (může být cokoliv, co je od masa), osolíme, opepříme a naplníme tím kapsu. U:,-(íme do malého pekáčku nebo kastrólku tak aby obsah kapsy nevytekl (a aby kapsa nepadla můžeme dokola utemovat syrovými brambory a máme hned i přílohu). Podlijeme, strčíme do hodně vyhřáté trouby, pečeme, přeléváme vypečenou šťávou.

Recept je z kategorií: Speciality z vepřového bůčku

Nahlásit recept

  • 18.07.07 vloženo
  • 11004x zobrazeno

Čas přípravy

  • 2 hod

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • [* http://muj.labuznik.com/obrazky/zlata/Krtek.jpg *]
  • 6O - 7O dkg libovějšího bůčku
  • 1 větší syrový brambor
  • 10 dkg ementálu
  • 1/2 rohlíku
  • 1/2 červené kapie
  • 1 menší cibule
  • 1 stroužek česneku
  • 5 dkg mletého masa z bůčku
  • 2 PL hořčice
  • sůl
  • pepř

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Krtkova kapsa

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Dnes doporučujeme: Pečená kuřecí stehna

Nejlepší recepty

Chléb s celerem Chléb s celerem
Hruškový koláč Hruškový koláč
Pórková polévka s cizrnou Pórková polévka s cizrnou
Uzené se zelím a hruškami Uzené se zelím a hruškami
Kotlíkový guláš po cikánsku Kotlíkový guláš po cikánsku

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz