Recept Krtkova kapsa

zlata Česká kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk

Krtkova kapsa

Postup

Ve vykostěném a kůže zbaveném bůčku nožem řízneme kapsu a dostatečně celé osolíme. Všechny ostatní ingredience nakrájíme na kostičky, promícháme s mletým bůčkem (může být cokoliv, co je od masa), osolíme, opepříme a naplníme tím kapsu. U:,-(íme do malého pekáčku nebo kastrólku tak aby obsah kapsy nevytekl (a aby kapsa nepadla můžeme dokola utemovat syrovými brambory a máme hned i přílohu). Podlijeme, strčíme do hodně vyhřáté trouby, pečeme, přeléváme vypečenou šťávou.

Recept je z kategorií: Speciality z vepřového bůčku

Nahlásit recept

  • 18.07.07 vloženo
  • 11333x zobrazeno

Čas přípravy

  • 2 hod

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • [* http://muj.labuznik.com/obrazky/zlata/Krtek.jpg *]
  • 6O - 7O dkg libovějšího bůčku
  • 1 větší syrový brambor
  • 10 dkg ementálu
  • 1/2 rohlíku
  • 1/2 červené kapie
  • 1 menší cibule
  • 1 stroužek česneku
  • 5 dkg mletého masa z bůčku
  • 2 PL hořčice
  • sůl
  • pepř

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Krtkova kapsa

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Dnes doporučujeme: Hruškový koláč

Nejlepší recepty

Grilovaná vepřová žebra Grilovaná vepřová žebra
Kynuté lívance podle mojí babičky Kynuté lívance podle mojí...
Hořčičná kotletka v alobalové kapse pro jednoho (DIA) Hořčičná kotletka v...
Křehké kuřecí plátky v jogurtové marinádě Křehké kuřecí plátky v...
Česnečka podle šéfkuchaře Česnečka podle šéfkuchaře

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz