Recept Kedlubny zapečené se salámem
Sarah Do oblíbených Chci uvařit Tisk
Postup
Oloupané kedlubny nakrájíme na kostičky, osmažíme na kousku másla, osolíme, opepříme a podusíme doměkka. Šťávu zasypeme moukou, osmažíme, zředíme vodou, rozmícháme a podusíme. Do vymaštěného kastrolu urovnáme střádavě vrstvy kedluben a salámu pokrájeného na kostičky, horní vrstva je z kedluben. Na zbylém másle osmažíme strouhanku, posypeme jí povrch kedluben a zapečeme ve středně vyhráté troubě. Po chvilce kedlubny zalijeme smetanou rozšlehanou se žloutky a dopečeme. Před podáváním nákyp posypeme usekanou petrželkou.
Recept je z kategorií: Zeleninová jídla
- 7270x zobrazeno
Čas přípravy
- 45 min.
Počet porcí
- 5 porcí
Ingredience
- 4 kedlubny, 50 g másla, 30 g hladké mouky, 200 g jemného salámu, 1/3 l smetany, 2 žloutky, 2 lžíce strouhanky, petrželka, pepř, sůl
Doporučená příloha
bramborová kaše
Tip redakce
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
Podobné recepty
Uvařeno uživateli
Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotkuDiskuse k receptu Kedlubny zapečené se salámem
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Naši partneři

eMimimino
Těhotenství, děti, rodina www.eMimino.cz

Vitalion.cz
Zdraví, životní styl www.vitalion.cz

Arome.cz
Parfémy, kosmetika www.arome.cz

Módnípeklo.cz
Trendy, módní tipy www.modnipeklo.cz
Přečtěte si recept na Kedlubny zapečené se salámem