Recept Kedlubnová dobrota paní Dvořákové

Česká kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Postup

Na tuku zpěníme cibulku, přidáme čtyři nahrubo nastrouhané kedlubny, zahustíme troškou mouky a podlijeme vodou. Potom povaříme.Nakonec přidáme na nudličky nakrájenou šunku nebo měkký salám, prolisovaný česnek, sůl, pepř a sojovou omáčku. Podáváme s bramborovou kaší.

Recept je z kategorií: Zeleninová jídla


Reklama

Nahlásit recept

  • 01.11.07 vloženo
  • 4244x zobrazeno

Čas přípravy

  • 3/4 hodiny

Ingredience

  • 4 kedlubny
  • tuk na smažení
  • 1 cibule
  • trošku mouky
  • voda na podlití
  • 50g šunky či měkkého salámu
  • 4 stroužky česneku
  • sůl
  • pepř
  • sojová omáčka

Doporučená příloha

  • zeleninový salát

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Kedlubnová dobrota paní Dvořákové

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

 Váš příspěvek

Dnes doporučujeme: Vegan raw cheesecake


Reklama


Reklama

Nejlepší recepty

Chilli con carne Chilli con carne
Vepřové s vejci a brambory Vepřové s vejci a brambory
Velikonoční tvarohový bochánek Velikonoční tvarohový bochánek
Vepřové podzimní závitky Vepřové podzimní závitky
Jarní pochoutka - chřest Jarní pochoutka - chřest

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz