Recept Hovězí po londýnsku v pomalém hrnci

spiser Britská kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk

Hovězí po londýnsku v pomalém hrnci

Postup

Maso polozte na dno pomalého hrnce. V misce smíchejte obe tekuté polévky, nalejte je na maso a posypte práskovou cibulovou polévkou. Varte zakryté na LOW 8-10 hodin, nebo na HIGH asi polovinu této doby. Dochutte solí a peprem.

Recept je z kategorií: Pokrmy z jednoho hrnce

Nahlásit recept

  • 26.09.07 vloženo
  • 4590x zobrazeno

Čas přípravy

  • 4-10 hodin

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • 1 kg zadního hovezího masa
  • 300 ml konzervované krémové zampionové polévky
  • 300 ml konzervované rajské polévky
  • 1 sácek (ca. 50 g) cibulové polévky
  • sul
  • pepr

Doporučená příloha

  • Testoviny, dusený hrásek nebo jiná dusená zelenina.

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Hovězí po londýnsku v pomalém hrnci

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Dnes doporučujeme: Plněné vepřové závitky

Nejlepší recepty

Pikantní těstoviny s dýní Pikantní těstoviny s dýní
Jarní špenát zapečený se sýrem Jarní špenát zapečený se sýrem
Velikonoční nádivka Velikonoční nádivka
Kuřecí prsa obalená pršutem Kuřecí prsa obalená pršutem
Hruškový koláč Hruškový koláč

Naši partneři

eMimimino

Těhotenství, děti, rodina www.eMimino.cz

Vitalion.cz

Zdraví, životní styl www.vitalion.cz

Arome.cz

Parfémy, kosmetika www.arome.cz

Módnípeklo.cz

Trendy, módní tipy www.modnipeklo.cz