Recept Hovězí po londýnsku v pomalém hrnci

Britská kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Hovězí po londýnsku v pomalém hrnci

Postup

Maso polozte na dno pomalého hrnce. V misce smíchejte obe tekuté polévky, nalejte je na maso a posypte práskovou cibulovou polévkou.
Varte zakryté na LOW 8-10 hodin, nebo na HIGH asi polovinu této doby. Dochutte solí a peprem.

Recept je z kategorií: Pokrmy z jednoho hrnce

Nahlásit recept

  • 26.09.07 vloženo
  • 4136x zobrazeno

Čas přípravy

  • 4-10 hodin

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • 1 kg zadního hovezího masa
  • 300 ml konzervované krémové zampionové polévky
  • 300 ml konzervované rajské polévky
  • 1 sácek (ca. 50 g) cibulové polévky
  • sul
  • pepr

Doporučená příloha

  • Testoviny, dusený hrásek nebo jiná dusená zelenina.

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Hovězí po londýnsku v pomalém hrnci

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Nejlepší recepty

Jahodový pohár Jahodový pohár
Kuřecí tortilla s rajčaty a ledovým salátem Kuřecí tortilla s rajčaty a...
Selská pivní polévka Selská pivní polévka
Kuře na kapustě Kuře na kapustě
Smažená cibulová kolečka Smažená cibulová kolečka

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz