Recept Hovězí po londýnsku v pomalém hrnci

Britská kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Hovězí po londýnsku v pomalém hrnci

Postup

Maso polozte na dno pomalého hrnce. V misce smíchejte obe tekuté polévky, nalejte je na maso a posypte práskovou cibulovou polévkou. Varte zakryté na LOW 8-10 hodin, nebo na HIGH asi polovinu této doby. Dochutte solí a peprem.

Recept je z kategorií: Pokrmy z jednoho hrnce

Nahlásit recept

  • 26.09.07 vloženo
  • 4231x zobrazeno

Čas přípravy

  • 4-10 hodin

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • 1 kg zadního hovezího masa
  • 300 ml konzervované krémové zampionové polévky
  • 300 ml konzervované rajské polévky
  • 1 sácek (ca. 50 g) cibulové polévky
  • sul
  • pepr

Doporučená příloha

  • Testoviny, dusený hrásek nebo jiná dusená zelenina.

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Hovězí po londýnsku v pomalém hrnci

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Dnes doporučujeme: Bazalkové máslo

Nejlepší recepty

Kuřecí prsa obalená pršutem Kuřecí prsa obalená pršutem
Podzimní hřejivá dýňová polévka Podzimní hřejivá dýňová...
Bazalkové máslo Bazalkové máslo
Krkovička v lístkovém těstě (velikonoční pokrm) Krkovička v lístkovém těstě...
Jarní chřestový salát s ředkvičkami Jarní chřestový salát s...

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz