Recept Hovězí hranolky v pomalém hrnci

spiser Americká kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk

Hovězí hranolky v pomalém hrnci

Postup

Smíchejte mouku se solí a peprem, obalte v ní masové hranolky a dejte je do pomalého hrnce. Pridejte cibuli, rajcata, zampiony, melasu a sojovou omácku a promíchejte. Varte zakryté na LOW 8-10 hodin, nebo na HIGH 4-5 hodin. 30-45 minut pred koncem vmíchejte do hrnce zmrazené fazolové lusky.

Recept je z kategorií: Pokrmy z jednoho hrnce

Nahlásit recept

  • 21.01.07 vloženo
  • 5065x zobrazeno

Čas přípravy

  • 4-10 hodin

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • asi 750 g zadního hovezího masa, nakrájeného na hranolky
  • 80 ml mouky
  • 1 KL soli
  • ½ KL cerného pepre
  • 1 vetsí cibule, nakrájená na kosticky
  • asi 500 g konzervovaných rajcat
  • 120 g konzervovaných plátku zampionu
  • 1 PL melasy - lze vynechat
  • 3 PL sojové omácky
  • 250 g mrazených fazolových lusku, nebo podle chuti

Doporučená příloha

  • Rýze, brambory, bramborová kaše.

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Hovězí hranolky v pomalém hrnci

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Přečtěte si recept na Hovězí hranolky v pomalém hrnci

bedla
Registrovaný uživatel, který přispěl anonymně 25.1.09 03:43
Re: Hovězí hranolky v pomalém hrnci.

Spiser, tak to již tisknu, tomu neodolám…díky.

Vložit nový komentář

Nejlepší recepty

Pikantní těstoviny s dýní Pikantní těstoviny s dýní
Krůtí nudličky s feferonkami Krůtí nudličky s feferonkami
Cibulačka Cibulačka
Vepřovo-kuřecí roláda s čerstvým špenátem Vepřovo-kuřecí roláda s...
Marinovaná kuřecí křídla Marinovaná kuřecí křídla

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz