Vitalion
zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz
pepicek Maďarská kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk
Plátky masa naklepeme, osolíme, a poprášíme moukou (v rukách přitiskneme). Na rozpáleném tuku opečeme z obou stran, poté vyndáme a tuk přelijeme do druhého kastrolu. Do původní nádoby přidáme nadrobno pokrájenou cibuli, papriku, protlak, kmín, rozetřený česnek a majoránku (ještě promnutou v prstech), trochu podlijeme teplou vodou a chvíli povaříme. Horké nalijeme na plátky masa tak, aby byly zalité, a pod pokličkou pomalu dusíme. K polodušenému masu přidáme umyté, očištěné a pokrájené papriky a rajčata. Všechno udusíme doměkka. Obdobně postupujeme i při přípravě v papiňáku.
Recept je z kategorií: Hovězí maso
rýže, upravené brambory, výborné jsou halušky.
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Přečtěte si recept na Hovězí plátky (roštěnky) po maďarsku