Vitalion
zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz
spiser Americká kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk
V kastrolu orestujte slaninu, vyjmete ji z hrnce a dejte ji stranou. Obalte maso v mouce a na tuku ze slaniny je opecte po vsech stranách do hneda. Dejte je spolu se slaninou, zbytkem tuku z kastrolu, korením, bujonem a vínem do pomalého hrnce. Varte zakryté na LOW 6-8 hodin az je maso mekké. Prepnete hrnec na HIGH. Rozmíchejte skrob ve 2 PL vody, vlejte do hrnce, zamíchejte a varte jeste 15 minut.
Recept je z kategorií: Pokrmy z jednoho hrnce
Varené brambory sypané petrzelkou.
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Přečtěte si recept na Hovězí na burgundském v pomalém hrnci
717 příspěvků 25.1.09 03:43
Upozornuji ze se nejedná o recept na francouzský Boeuf Bourguignon. To by tam musela prijít jeste salotka, zampiony, karotka a cesnek. Je to jen hovezí na víne, v tomto prípade Burgundském.