Recept Hovězí guláš z římského hrnce
pepicek Do oblíbených Chci uvařit Tisk

Postup
1. Hrnec i s poklicí namočíme asi na 15 min. do vody. Omyjeme a očistíme žampiony, oloupeme a nahrubo pokrájíme, omyjeme, očistíme a rozkrájíme polévkou zeleninu. Houby a zeleninu vložíme do kameninového hrnce. 2. Maso a zeleninu ochutíme solí, pepřem a mletou paprikou. Navrch rozdělíme vločky margarínu. Vývar ohřejeme a nalijeme do hrnce. 3. Hrnec přikryjeme poklicí a vložíme do studené trouby. Dusíme 90 min. při 200 °C. 4. Guláš před podáváním dochutíme. Vmícháme zakysanou smetanu.
Recept je z kategorií: Guláše
- 04.03.02 vloženo
- 14446x zobrazeno
Čas přípravy
- 2 hodiny
Počet porcí
- 2 porce
Ingredience
- 200 g žampionů
- 2 malé cibule
- 1/2 svazku polévkové zeleniny
- 200 g hovězí kližky
- sůl
- pepř
- sladká paprika
- 10 g dietního margarínu
- 20 ml masového vývaru z kostky
- 1 lžíce zakysané smetany (10%)
Doporučená příloha
Podáváme s vařenými bramborami nebo těstovinami.
Tip redakce
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
Podobné recepty
Uvařeno uživateli
Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotkuDiskuse k receptu Hovězí guláš z římského hrnce
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Naši partneři

eMimimino
Těhotenství, děti, rodina www.eMimino.cz

Vitalion.cz
Zdraví, životní styl www.vitalion.cz

Arome.cz
Parfémy, kosmetika www.arome.cz

Módnípeklo.cz
Trendy, módní tipy www.modnipeklo.cz
Přečtěte si recept na Hovězí guláš z římského hrnce
634 příspěvků 25.1.09 03:43
Já bych z názvu vzala slovo guláš…nějak mě tam schází ta omajda…asi by mě ty těstoviny neklouzaly do krku…Já myslím, že je to špatná fotka, maso by v římáku určitě pustilo nějakou šťávičku, a na obrázku je to suché.
361 příspěvků 25.1.09 03:43
proti gustu…