Recept Jeskyňářský guláš
Pepino Do oblíbených Chci uvařit Tisk

Postup
Na tuku zpěníme cibulku nadrobno nakrájenou. Potom přidáme nadrobno pokrájenou okurku a papriku. Vše osmahneme. Podlijeme vodou, přidáme hovězí maso, rajčatový protlak, hořčici, sůl, majoránku a pepř. Dusíme do té doby, dokud se přebytečná šťáva neodpaří.
Recept je z kategorií: Guláše
- 9238x zobrazeno
Čas přípravy
- 40 minut
Počet porcí
- 3 porce
Ingredience
- 1 konzerva hovězí ve vlastní šťávě
- 1 velká cibule
- 1 zelená paprika
- 2 sladkokyselé okurky
- 1 rajský protlak
- 1 lžíce hořčice
- sůl
- pepř
- majoránka
- tuk.
Doporučená příloha
Podáváme s chlebem, těstovinami, ale nebo třeba i s knedlikem.
Tip redakce
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
Podobné recepty
Uvařeno uživateli
Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku29.1.14 12:28
Snadná rychlovka s minimem použitého nádobí (prkénko, nůž, hrnec, vařečka nebo něco
jiného na míchání). Vařila jsem z těchto surovin: domácí konzerva,
domácí sladkokyselé okurky, sádlo, cibule, plnotučná hořčice, kapie,
feferonka, pasírovaná rajčata, čerstvá majoránka, sůl, mletý pepř. Jako
přílohu jsem podávala domácí kaiserky. Je to báječný recept pro nás,
kdo doma zavařujeme maso a pak chceme tu naši konzervu upravit zase jinak …
.
Diskuse k receptu Jeskyňářský guláš
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Naši partneři

eMimimino
Těhotenství, děti, rodina www.eMimino.cz

Vitalion.cz
Zdraví, životní styl www.vitalion.cz

Arome.cz
Parfémy, kosmetika www.arome.cz

Módnípeklo.cz
Trendy, módní tipy www.modnipeklo.cz
Přečtěte si recept na Jeskyňářský guláš