Vitalion
zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz
gmp Polská kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk
každej má plnou hlavu chřestu, ale že je rebarborový rozpuk, to nikdo :D
V hrnci rozehřeji olej na kterém zesklím cibuli, přidám zoubky česneku. Přidám pokrájené maso. Osmahnu za stálého míchání. Přidám papriku a další koření. Nepřestávám míchat. Následně vliji pivo, jsem ve střehu, aby nepřekypělo z hrnce. Nechám pod pokličkou dusit na mírném ohni do změknutí. Střežím maso a v momentě kdy už začíná jeho odměk přidám pokrájenou mrkev, datle. Dodusím do žádoucí měkkosti masa. Na pánvičce si zkaramelizuji med nebo cukr, přihodím na něho pokrájenou, oloupanou rebarboru a zhruba minutku podsmažím. Přeložím do hrnce a „consummatum est“
Recept je z kategorií: Guláše Hlavní jídlo Telecí maso
pohanka, rýže, kukuřičná kaše
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
29.4.16 18:29
S malinkými úpravami: to koupené telecí kolínko, byla podle mě hovězí kližka, ale nešť, skořici jsem dala celou, mleté jsem se bála, datle mám měkké, čerstvé, tak jsem neměla potřebu je krájet a přidala jsem je na závěr, stejně jako oregáno … jako příloha jsou jednoznačně nejlepší chuťově neutrální široké nudle, ale ani ta bramborová růžička nebyla špatná … je to moc dobré, až excelentní!
Líbí se mi Uvaření se již líbí 7 labužníkůmOdebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Přečtěte si recept na Guláš na pivu pšeničném s dodatkem karamelizované rebarbory
Rebarborový rozpuk? Asi jak kde. Ta moje sotva listy rozvinula. Řapíky zatím patrné téměř nejsou
.
Jóóó, tak to je výzva!