Recept Filety z lososového pstruha s cuketami

pepicek Do oblíbených Chci uvařit Tisk

Filety z lososového pstruha s cuketami

Postup

1. Papriky, cukety, lilky a raj­čata omyjeme, očistíme a nakrájíme na plátky, případ­ně na kousky. Oloupanou cibuli a česnek nasekáme. Z rozmarýnu otrháme jehličky a najemno je nasekáme. Pro­mícháme cibuli, česnek, roz­marýn, sůl, pepř a olej. 2. Filety z lososového pstruha omyjeme, osušíme a nakrájí­me na plátky. Zeleninu a rybu potřeme česnekovou mariná­dou. Grilujeme na grilovací pánvi nebo pod grilem z každé strany 3 - 4 min. 3. Bazalku omyjeme, dů­kladně vytřepeme vodu a otrháme lístečky. Zeleninu položíme na předehřátý podnos, pokapeme trochou marinády a vyložíme lístky bazalky. Filety z lososových pstruhů poklademe na zele­ninu.

Recept je z kategorií: Ryby

Nahlásit recept

  • 02.01.03 vloženo
  • 6634x zobrazeno

Čas přípravy

  • 50 minut

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • na osobu asi 630 kcal, 2630 kj
  • po 1 červené, žluté a zelené paprice
  • po 2 cuketách, lilcích a rajčatech
  • 1 cibule
  • 2 stroužky česneku
  • snítka rozmarýnu
  • sůl
  • čerstvě umletý bílý pepř
  • 100 ml olivového oleje
  • 800 g filetů z lososového pstru­ha s kůží
  • svazek bazalky

Doporučená příloha

  • lze podávat chřupavý italský bílý chléb, topinky z bílého pečiva nebo bagetu

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Filety z lososového pstruha s cuketami

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Nejlepší recepty

Ořechový koláč Ořechový koláč
Těstoviny s lososem v krému Těstoviny s lososem v krému
Květáková polévka Květáková polévka
Ostrý jazyk Ostrý jazyk
Selská pivní polévka Selská pivní polévka

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz