Vitalion
zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz
pepicek Do oblíbených Chci uvařit Tisk
1. Papriky, cukety, lilky a rajčata omyjeme, očistíme a nakrájíme na plátky, případně na kousky. Oloupanou cibuli a česnek nasekáme. Z rozmarýnu otrháme jehličky a najemno je nasekáme. Promícháme cibuli, česnek, rozmarýn, sůl, pepř a olej. 2. Filety z lososového pstruha omyjeme, osušíme a nakrájíme na plátky. Zeleninu a rybu potřeme česnekovou marinádou. Grilujeme na grilovací pánvi nebo pod grilem z každé strany 3 - 4 min. 3. Bazalku omyjeme, důkladně vytřepeme vodu a otrháme lístečky. Zeleninu položíme na předehřátý podnos, pokapeme trochou marinády a vyložíme lístky bazalky. Filety z lososových pstruhů poklademe na zeleninu.
Recept je z kategorií: Ryby
lze podávat chřupavý italský bílý chléb, topinky z bílého pečiva nebo bagetu
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Přečtěte si recept na Filety z lososového pstruha s cuketami