Recept Pstruh na zelenině

Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Pstruh na zelenině

Postup

1. Krupky vsypeme do síta, propláchneme a nechá­me okapat. Dáme do vývaru a vaříme 25 min. 2. Květák a brokolici očistíme, omyjeme a rozdělíme na růžičky. Papriky omyje­me, očistíme, vyřízneme semeník a lusky pokrájíme na kostičky. Zeleninu při­dáme ke krupkám. Osolíme a opepříme a vaříme dalších 10 min. 3. Filety ze pstruha omyjeme, osušíme, osolíme a maličko okmínujeme. Na teflo­nové pánvi Rozehřejeme máslo a filety na něm po obou stranách opékáme asi 5 min. Krupky se ze­leninou rozdělíme na talíře, obložíme pečenými rybími filety a ihned podáváme. Tip: Místo krup lze pou­žít i dlouhozrnnou rýži.

Recept je z kategorií: Ryby

Nahlásit recept

  • 28.04.03 vloženo
  • 8965x zobrazeno

Čas přípravy

  • 40 minut

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • na osobu asi 250 kcal, 20 g bílkovin, 9 g tuků, 21 g sacharidů
  • 90 g perličkových krup
  • 500 ml zeleninového vývaru
  • 200 g květáku
  • 200 g brokolice
  • 2 pap­riky
  • 4 filety ze pstruha (asi po 80 g)
  • sůl
  • pepř
  • na špičku nože mletého kmínu
  • 1 lžíce másla

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Pstruh na zelenině

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Dnes doporučujeme: Kapustičky na slanině

Nejlepší recepty

Ledový salát s kuřecími prsíčky Ledový salát s kuřecími...
Dušené hovězí na bobkových listech - Boeuf étuvé au feuilles de laurier Dušené hovězí na bobkových...
Kuře na kapustě Kuře na kapustě
Selská pivní polévka Selská pivní polévka
Zelí s jablečným cidrem Zelí s jablečným cidrem

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz