Recept Filátka ze pstruha v žampionové košilce

Pepino Do oblíbených Chci uvařit Tisk

Postup

Ze pstruhů odkrojíme filátka bez kosti a dáme je do marinády z ovocného octa, citronové šťávy, čerstvě mletého pepře, karí a trochy soli. Fenykl omyjeme, rozdělíme na osminy, povaříme v zeleninovém vývaru se zázvorem a pak vložíme do máslem vymazaného pekáčku. Marinovaná filátka krátce osmažíme po obou stranách na másle dozlatova a rozložíme na fenykl. Rybu poklademe na plátky nakrájenými žampiony, posypeme nastrouhaným sýrem a pečeme v troubě, dokud se sýr nerozpustí.

Recept je z kategorií: Ryby

Nahlásit recept

  • 10.03.02 vloženo
  • 4889x zobrazeno

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • 2 pstruzi
  • 200 g hlízy fenyklu
  • 250 g žampionů
  • 150 g tvrdého sýra
  • 0,5 l zeleninového vývaru
  • 3 lžíce ovocného octa
  • šťáva z 1 citronu
  • 50 g másla
  • 1/2 lžičky mletého zázvoru
  • 1/2 lžičky kari
  • pepř
  • sůl

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Filátka ze pstruha v žampionové košilce

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Dnes doporučujeme: Domácí živáňská

Nejlepší recepty

Těstovinový salát s kuřecím masem Těstovinový salát s kuřecím...
Plněné bramborové knedlíky anglickou slaninou se zelím Plněné bramborové knedlíky...
Vepřovo-kuřecí roláda s čerstvým špenátem Vepřovo-kuřecí roláda s...
Pečené papriky s česnekem Pečené papriky s česnekem
Vatovec (pýchavka obrovská) v trojobalu Vatovec (pýchavka obrovská)...

Naši partneři

eMimimino

Těhotenství, děti, rodina www.eMimino.cz

Vitalion.cz

Zdraví, životní styl www.vitalion.cz

Arome.cz

Parfémy, kosmetika www.arome.cz

Módnípeklo.cz

Trendy, módní tipy www.modnipeklo.cz