Recept Filátka ze pstruha v žampionové košilce

Pepino Do oblíbených Chci uvařit Tisk

Postup

Ze pstruhů odkrojíme filátka bez kosti a dáme je do marinády z ovocného octa, citronové šťávy, čerstvě mletého pepře, karí a trochy soli. Fenykl omyjeme, rozdělíme na osminy, povaříme v zeleninovém vývaru se zázvorem a pak vložíme do máslem vymazaného pekáčku. Marinovaná filátka krátce osmažíme po obou stranách na másle dozlatova a rozložíme na fenykl. Rybu poklademe na plátky nakrájenými žampiony, posypeme nastrouhaným sýrem a pečeme v troubě, dokud se sýr nerozpustí.

Recept je z kategorií: Ryby

Nahlásit recept

  • 10.03.02 vloženo
  • 4876x zobrazeno

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • 2 pstruzi
  • 200 g hlízy fenyklu
  • 250 g žampionů
  • 150 g tvrdého sýra
  • 0,5 l zeleninového vývaru
  • 3 lžíce ovocného octa
  • šťáva z 1 citronu
  • 50 g másla
  • 1/2 lžičky mletého zázvoru
  • 1/2 lžičky kari
  • pepř
  • sůl

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Filátka ze pstruha v žampionové košilce

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Nejlepší recepty

Trojité placičky - Gallette triple Trojité placičky - Gallette...
Gazpacho z cuket s vejcem - Gazpacho di zucchine e uovo Gazpacho z cuket s vejcem -...
Brokolicová polévka se smetanou Brokolicová polévka se...
Vepřové podzimní závitky Vepřové podzimní závitky
Zeleninová pomazánka Zeleninová pomazánka

Naši partneři

eMimimino

Těhotenství, děti, rodina www.eMimino.cz

Vitalion.cz

Zdraví, životní styl www.vitalion.cz

Arome.cz

Parfémy, kosmetika www.arome.cz

Módnípeklo.cz

Trendy, módní tipy www.modnipeklo.cz