Recept Filátko ze pstruha na másle s jablečnou omáčkou s křenem a jogurtem (pro V

glama Do oblíbených Chci uvařit Tisk

Postup

Oloupaná jeblka na čtvrtky, pokapat citronem. Hrubě nakrájenou cibuli podusit na másle, přidat jablka a krátce podusit. Zalít vínem a pod pokličkou podusit 10-15 minut. V mixéru umixovat dohladka. Sůl. pepř, přidat křen a spojit jogurtem. Ze pstruhů stáhnout filátka ( řízky bez kůže a kostí) a opečeme je krátce z obou stran. Na talíře aranžujeme salátovou kytičku, na ní filátka a částečně přelijeme omáčkou.

Recept je z kategorií: Ryby

Nahlásit recept

  • 07.05.04 vloženo
  • 6644x zobrazeno

Ingredience

  • 2 pstruzi
  • 40g másla
  • sůl
  • Omáčka:
  • 4 středně velká jablka
  • 2 lžíce citronové šťávy
  • 2 cibule
  • 20g másla
  • 250ml bílého suššího vína
  • 3 lžíce strouhaného křenu
  • 2 lžíce bílého (pravého!!!) jogurtu
  • sůl, pepř

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Filátko ze pstruha na másle s jablečnou omáčkou s křenem a jogurtem (pro V

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Dnes doporučujeme: Květáková polévka

Nejlepší recepty

Pikantní těstoviny s dýní Pikantní těstoviny s dýní
Velikonoční tvarohový bochánek Velikonoční tvarohový bochánek
Bramboráky s bylinkovým krémem Bramboráky s bylinkovým krémem
Středomořské krůtí špízy (BBQ) Středomořské krůtí špízy (BBQ)
Candát s fíky a slaninou Candát s fíky a slaninou

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz