Vitalion
zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz
babi Francouzská kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk
Uvarit neco À la Nage znamena posirovat, obvykle ryby a dary more v court bouillon. Po uvareni pouzit jak court bouillon = vyvar, tak zeleninu a naservirovat dane kolem posirovaneho jidla jako cast garniture = oblohy. Proto se zelenina kraji ozdobne tak jako v tomto pripade na sirky = julienne.
Predehrat troubu na 190 stupnu C. Koreni vlozit do uzaviraci sitky (vejce) na caj. V kastrolku rozehrat vino se zeleninou a korenim a bylinkami. Pridat lzici oleje a nechat prejit varem. Mezi tim na plocho rozlozit filatka a okorenit je soli a peprem. Od ocasni casti kazde file srolovat a rolky uprostred zajistit paratkem. Pripravena filatka poskladat na dno olejem vymazaneho litinoveho kastrolu anebo zapekaci misky. Vse zalit pripravenou vinnou zalivkou a vlozit zapekaci misku nebo kastrol do trouby. Pect 15 minut nebo az maso ryby listkuje. Vyjmout z trouby a nechat pet minut odpocinout. Vyjmout paratka, z tekutiny odstranit sitku s bobkovym listem a korenim a odstranit take snitky bylinek. Rolky poskladat do servirovaci misy. Do kastrolku s vinnou zalivkou a zeleninou pomoci varecky jemne zamichat maslo, vzniklou omackou zalit rolky ze pstruhu a ihned podavat s bagetou nebo zamecke brambory jsou také vynikajici.
Recept je z kategorií: Sladkovodní
bageta, zámecké brambory
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Přečtěte si recept na Pstruh a la Nage s Ryzlinkem
parles, respektuji Tvuj nazor, avsak plodnejsi debata by nejspis byla po vyzkouseni receptu
Recept je naprosto jednoduchy, nicim
nepreplacany. Je to jeden z autentickych klasickych francouzskych receptu. Muze
se pripravit s celym pstruhem, avsak file je snadno poznatelne podle chuti.
Rada si vsak od Tebe vyslechnu, co Ti vlastne na teto priprave formou posirovani
vadi…
Dalsi moje recepty na pstruhy najdes http://www.labuznik.com/…ni/podrobne/?…
Babi, nic ve zlém, ale kdyby tam byl třeba pangas, tak bych to hodnotil velmi pozitivně. Ale upravit výborného pstruha tak, aby se nepoznalo, že je to pstruh,to mi přijde poněkud škoda.