Vitalion
zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz
gmp Polská kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk
Je čas černého bezu. Moje maminka říkávala: „Před heřmánkem smekni, před bezem klekni“.
Šťávu z černého bezu smíchám s cukrem, špetkou soli, skořicí a citronovou kůrou. Přivedu pozvolna do varu. Stáhnu z ohně. V hrnku či sklínce rozkvrdlám mouku s vínem a za stálého míchání vliju do polévky. Za stálého kvrdlání přivedu do varu. Přidám na tenké plátky nakrájené hrušky. Dopravím do chuti cukrem a skořicí a dám vychladit. Podávám se šlehačkou. Štávu získávám pomocí odšťavňovače
Recept je z kategorií: Polévky Studené polévky
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Přečtěte si recept na Chlodnik z černého bezu - Chlodnik z czarnego bzu
Tak tenhle chlodnik je z celého chlodnikového repertoáru asi ten úplně nejlákavější
Jen mít čas… Už se těším, až budu mít
zase více času na novinky z Labužníka… 
Ale ony ty ostatní také vypadají dobře