Vitalion
zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz
Fany Do oblíbených Chci uvařit Tisk
Cibuli pokrájíme na kolečka, osmahneme na poloviční dávce sádla a zaprášíme mletou paprikou.Přídáme na kousky nakrájené hovězí maso, osolíme, opepříme a dusíme ve vlastní šťávě.Když je maso částečně měkké, přídáme kousky vepřového masa.Podlijeme horkou vodou a dusíme, až je obojí maso měkké.Ze zbývajícího sádla a mouky připravíme jíšku, kterou guláš zahustíme.Ještě znovu povaříme a přidáme lečo.Doplníme červeným vínem, podle chuti dosolíme a dopepříme. čerpáno z nabídky Delvity.
Recept je z kategorií: Guláše
knedlík, rýže
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Přečtěte si recept na Čertovský guláš
551 příspěvků 25.1.09 03:43
Paavlusa,
po oprazeni bravcoveho masa vydus stavu na tuk, pridaj dve lyzice muky, poriadne to chvilku miesaj, potom to zalej vodou a podus do zmaknutia. Nikto nezisti, ze je to zahustene mukou, lebo sa to riadne prevari…a hlavne to nezisti Tvoje travenie…snad
Hmmmm.......gulášek s vínem má vždycky říz! A zahustit lečem.....já zahušťuji guláš sekanými loupanými rajčaty a nastrouhanou syrovou bramborou.......po mouce v jakékoliv podobě mě pálí žáha........ale protože je sádlo skoro „nejzdravějším tukem“…vyzkouším to........vypadá to fajnově