Vitalion
zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz
babi Francouzská kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk
Uvařit celer asi 6 - 8 minut do měkka. Slít a vložit do keramické nádoby, nebo z varného skla. Zalít vařícím octem, přidat papriky a nechat mírně zchladnout. Přikrýt microtenovým filmem a vložit do chladničky do druhého dne. Přecedit a uschovat tekutinu. Zeleninu nacpat do sklenice. Našlehat olej s hořčicí a zředit uschovanou tekutinou, až to vypadá jako nálev. Nalít na zeleninu, uzavřít a vložit na 24 hodin do chladničky. Podávat při pokojové teplotě. . Jméno - Céleri-rave à la moutarde Provençal
Recept je z kategorií: Chuťovky
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Přečtěte si recept na Celer a červená paprika v hořčici po provensalsku