Vitalion
zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz
ssalonis Do oblíbených Chci uvařit Tisk
Baranie maso v spenatovo - smotanovej stave.
Maso si ocistime, odblanime a pokrajame na mensie kusky. Vo woku zohrejeme olej a orestujeme do makka nadrobno nakrajanu cibulu. Pridame kurkumu a mlety koriander. Pridame pokrajane maso a restujeme, kym sa nezatiahne. Osolime a pridame sojovu omacku. Dobre premiesame. Podlejeme poharom vody a varime na slabom ohni, prikryte 1 hodinu. Treba stavu kontrolovat a ak sa nam vyvari, podlievame horucou vodou. Ak je maso po hodine varenia makka, pridame nasekany spenat, premiesame, prikryjeme a 1-2 minutky nechame prehriat. Pridame smotanu, premiesame a zakryte dalsich 5 minut povarime na slabom ohni. Masko som podavala s dusenou ryzou.
Recept je z kategorií: Skopové maso
dušená rýže
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Přečtěte si recept na Skopové maso ve špenátovo-smetanové šťávě
61 příspěvků 25.11.11 17:11
@wydra
moc pekna foto, som rada, ze vam chutilo
Ssalonis, priste kupuji jehneci jen kvuli tomuhle receptu. Ten se ti mimoradne povedl ! Fantasticke jidlo, kombinace jehneciho s tou smetanou a korenim je vyjimecna !