Sádlo versus ostatní produkty na smažení

Fotoalbum tématu (0) Sledovat e-mailem Přidat k oblíbeným Zapnout podpisy Hledání v tématu
První příspěvek v tématu
 
habana  09.01.05 23:33
Sádlo versus ostatní produkty na smažení

I když se nepočítám mezi úplný začátečníky, jedna věc mne dovede naprosto zničit: nedokážu pochopit, proč na normální (na nerezové, železné, anebo na ojeté teflonce), kde se prostě vše v podsatě chytá, tak proč se vše přestane přichytávat po přidání malé kapky sádla ????
Sem z toho úplně Jelena a chtěl bych znát logické vysvětlení.
Homosexualitou králíků v Jižní Biafře, anebo výnosy kukuřice v Kazachstánu za poslední pětiletku to rozhodně nebude.
TAK PROČ ??? ;-)


Reklama


Reklama

Na tento dotaz zatím nikdo nereagoval, buďte první!


Reklama

 Váš příspěvek

Reklama

 Newsletter

Milujeme vaření, nikoliv spam. Přihlaste si novinky z Labužníka.

Přihlásit se k newsletteru

Reklama

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz