I když se nepočítám mezi úplný začátečníky, jedna věc mne dovede
naprosto zničit: nedokážu pochopit, proč na normální (na nerezové,
železné, anebo na ojeté teflonce), kde se prostě vše v podsatě chytá,
tak proč se vše přestane přichytávat po přidání malé kapky sádla
????
Sem z toho úplně Jelena a chtěl bych znát logické vysvětlení.
Homosexualitou králíků v Jižní Biafře, anebo výnosy kukuřice
v Kazachstánu za poslední pětiletku to rozhodně nebude.
TAK PROČ ???
Sádlo versus ostatní produkty na smažení
První příspěvek v tématu
Váš příspěvek
Sádlo versus ostatní produkty na smažení
Na tento dotaz zatím nikdo nereagoval, buďte první!
Další podobná témata podle názvu
Další témata z kategorie
Naši partneři

eMimimino
Těhotenství, děti, rodina www.eMimino.cz

Vitalion.cz
Zdraví, životní styl www.vitalion.cz

Arome.cz
Parfémy, kosmetika www.arome.cz

Módnípeklo.cz
Trendy, módní tipy www.modnipeklo.cz
