Recept Zeleninové rizoto s hovězím masem
pepicek Do oblíbených Chci uvařit Tisk

Postup
1. Rýží vaříme asi 20 min. ve 400 ml vroucí osolené vody, dokud se tekutina nevstřebá. 2. Maso omyjeme, osušíme a nakrájíme na nudličky. Cibuli a česnek oloupeme a najemno posekáme. Žampiony nasucho očistíme a rozpůlíme. Rajčata oloupeme, zbavíme semen a dužinu pokrájíme na kostky. 3. Bylinky omyjeme, osušíme a posekáme. Česnek, cibuli a maso opečeme na rozehřátém oleji, osolíme a opepříme. Přidáme žampiony a hrášek a opékáme asi 5 min. Přilijeme vývar a dusíme dalších 5 min. Vmícháme bylinky, rajčata a rýži, podle potřeby přisolíme. Podáváme ozdobené snítkami bylinek.
Recept je z kategorií: Teplé předkrmy
- 02.08.02 vloženo
- 16990x zobrazeno
Čas přípravy
- 40 minut
Počet porcí
- 4 porce
Ingredience
- na osobu asi 420 kcal, 23 g bílkovin, 15 g tuků, 47 g sacharidů
- 200 g dlouhozrnné rýže (parboiled)
- sůl
- 300 g hovězích steaků
- 1 cibule
- 1 stroužek česneku
- 400 g žampionů
- 2 rajčata
- po 3 snítkách tymiánu a mojoránky
- 2 lžíce oleje
- pepř
- 150 g zmrazeného hrášku
- 250 ml hovězího vývaru (z kostky)
Tip redakce
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
Podobné recepty
Uvařeno uživateli
Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotkuDiskuse k receptu Zeleninové rizoto s hovězím masem
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Naši partneři

eMimimino
Těhotenství, děti, rodina www.eMimino.cz

Vitalion.cz
Zdraví, životní styl www.vitalion.cz

Arome.cz
Parfémy, kosmetika www.arome.cz

Módnípeklo.cz
Trendy, módní tipy www.modnipeklo.cz
Přečtěte si recept na Zeleninové rizoto s hovězím masem
@2905
Vážně vypadá moc dobře, jen si musím počkat na žampiony…
Recept vypadá zajímavě