Vitalion
zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz
pepicek Do oblíbených Chci uvařit Tisk
1. Cibuli a česnek oloupeme a posekáme. Mrkev omyjeme a oloupeme. Žampiony nasucho očistíme a nakrájíme na plátky. 2. Rozehřejeme olivový olej a cibuli na něm osmažíme. Přidáme mrkev, žampiony a česnek a také osmahneme. Vmícháme opranou rýži a necháme zesklovatět. Zalijeme jablečným vínem, osolíme a opepříme. 3. Za stálého míchání pomalu přidáváme vývar. Rizoto vaříme asi 20 min. Lahůdkovou cibulku opereme, osušíme a posekáme. Asi 10 min, před koncem varu přidáme do rizota lahůdkovou cibulku a hrášek. Nakonec vmícháme petrželku. Rizoto upravíme na talíře a podáváme.
Recept je z kategorií: Teplé předkrmy
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Přečtěte si recept na Zeleninové rizoto s jablečným vínem