Recept Zelenina s klobásou a hořčičnou omáčkou
pepicek Do oblíbených Chci uvařit Tisk
Postup
1. Brambory důkladně omyjeme a vaříme asi 25 min. ve vroucí osolené vodě. Scedíme a až vyjde pára oloupeme. Uchováme v teple. 2. Květák a brokolici očistíme, omyjeme a rozebereme na růžičky. V malém množstvi osolené vody vaříme asi 15 min. 3. Na pánví rozehřejeme olej a opečeme na něm klobásy. Bazalku omyjeme, osušíme lístky a nadrobno je nakrájíme. 4. Sladkou a zakysanou smetanu smícháme a v kastrolku povaříme. Osolíme, opepříme, vmícháme hořčici a nakrájenou bazalku. 5. Vařený květák zalijeme hořčičnou omáčkou a podáváme s opečenými klobásami a bramborami.
Recept je z kategorií: Zeleninová jídla
- 3420x zobrazeno
Čas přípravy
- 45 minut
Počet porcí
- 4 porce
Ingredience
- 600 g brambor
- sůl
- 1 malý květák
- 500 g brokolice
- 3 lžíce oleje
- 4 klobásy (po 350 g)
- několik snítek bazalky
- 200 ml smetany
- 150 g zakysané smetany
- hrubě mletý pepř
- 1 lžíce hořčice
Tip redakce
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
Podobné recepty
Uvařeno uživateli
Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotkuDiskuse k receptu Zelenina s klobásou a hořčičnou omáčkou
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Naši partneři

eMimimino
Těhotenství, děti, rodina www.eMimino.cz

Vitalion.cz
Zdraví, životní styl www.vitalion.cz

Arome.cz
Parfémy, kosmetika www.arome.cz

Módnípeklo.cz
Trendy, módní tipy www.modnipeklo.cz
Přečtěte si recept na Zelenina s klobásou a hořčičnou omáčkou