Recept Vepřové s brusinkovou omáčkou v pomalém hrnci

Americká kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Vepřové s brusinkovou omáčkou v pomalém hrnci

Postup

Do pomalého hrnce dejte maso. V misce smíchejte brusinkovou omácku, salátový dressing, cibuli a nalejte to na maso. Varte zakryté na LOW 8 hodin, nebo na HIGH 4 hodiny. Vnitrní teplota masa musí být 70 st. C, pokud pouzíváte teplomer. Tip: Do hrnce lze pridat 1 KL strouhané pomerancové kury, 80 ml medu, 1/4 KL pepre nebo 1/8 KL strouhaného muskátového orísku. Vse podle chuti. V receptu není uvedena sul. Tu by mel nahradit dressing ale lze, samozrejme, prisolit.

Recept je z kategorií: Pokrmy z jednoho hrnce

Nahlásit recept

  • 25.01.07 vloženo
  • 7299x zobrazeno

Čas přípravy

  • 4-8 hodin

Počet porcí

  • 6 porcí

Ingredience

  • 450 ml brusinkové omácky
  • 80 ml francouzského salátového dressingu
  • 1 cibule, nakrájená na kosticky
  • asi 1250 g dobrého veprového masa bez kostí - svícková, zadní a pod.

Doporučená příloha

  • Brambory, hranolky, bramborová kase, rýze.

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Vepřové s brusinkovou omáčkou v pomalém hrnci

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Dnes doporučujeme: Česnečka podle šéfkuchaře

Nejlepší recepty

Tiramisu z mascarpone Tiramisu z mascarpone
Tagliatelle s rukolou a sušenou šunkou Tagliatelle s rukolou a...
Kotlíkový guláš po cikánsku Kotlíkový guláš po cikánsku
Hraběnčiny řezy Hraběnčiny řezy
Špagety s pečenou červenou paprikou Špagety s pečenou červenou...

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz