Vitalion
zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz
spiser Americká kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk
Do pomalého hrnce dejte maso. V misce smíchejte brusinkovou omácku, salátový dressing, cibuli a nalejte to na maso. Varte zakryté na LOW 8 hodin, nebo na HIGH 4 hodiny. Vnitrní teplota masa musí být 70 st. C, pokud pouzíváte teplomer. Tip: Do hrnce lze pridat 1 KL strouhané pomerancové kury, 80 ml medu, 1/4 KL pepre nebo 1/8 KL strouhaného muskátového orísku. Vse podle chuti. V receptu není uvedena sul. Tu by mel nahradit dressing ale lze, samozrejme, prisolit.
Recept je z kategorií: Pokrmy z jednoho hrnce
Brambory, hranolky, bramborová kase, rýze.
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Přečtěte si recept na Vepřové s brusinkovou omáčkou v pomalém hrnci