Recept Vepřové s brusinkovou omáčkou v pomalém hrnci

spiser Americká kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk

Vepřové s brusinkovou omáčkou v pomalém hrnci

Postup

Do pomalého hrnce dejte maso. V misce smíchejte brusinkovou omácku, salátový dressing, cibuli a nalejte to na maso. Varte zakryté na LOW 8 hodin, nebo na HIGH 4 hodiny. Vnitrní teplota masa musí být 70 st. C, pokud pouzíváte teplomer. Tip: Do hrnce lze pridat 1 KL strouhané pomerancové kury, 80 ml medu, 1/4 KL pepre nebo 1/8 KL strouhaného muskátového orísku. Vse podle chuti. V receptu není uvedena sul. Tu by mel nahradit dressing ale lze, samozrejme, prisolit.

Recept je z kategorií: Pokrmy z jednoho hrnce

Nahlásit recept

  • 25.01.07 vloženo
  • 8551x zobrazeno

Čas přípravy

  • 4-8 hodin

Počet porcí

  • 6 porcí

Ingredience

  • 450 ml brusinkové omácky
  • 80 ml francouzského salátového dressingu
  • 1 cibule, nakrájená na kosticky
  • asi 1250 g dobrého veprového masa bez kostí - svícková, zadní a pod.

Doporučená příloha

  • Brambory, hranolky, bramborová kase, rýze.

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Vepřové s brusinkovou omáčkou v pomalém hrnci

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Nejlepší recepty

Bramboráky s bylinkovým krémem Bramboráky s bylinkovým krémem
Jarní pochoutka - chřest Jarní pochoutka - chřest
Brambory zapečené s brynzou Brambory zapečené s brynzou
Vepřové medailonky s česnekovou omáčkou Vepřové medailonky s...
Kotlíkový guláš po cikánsku Kotlíkový guláš po cikánsku

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz