Recept Vepřové s brusinkovou omáčkou v pomalém hrnci

spiser Americká kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk

Vepřové s brusinkovou omáčkou v pomalém hrnci

Postup

Do pomalého hrnce dejte maso. V misce smíchejte brusinkovou omácku, salátový dressing, cibuli a nalejte to na maso. Varte zakryté na LOW 8 hodin, nebo na HIGH 4 hodiny. Vnitrní teplota masa musí být 70 st. C, pokud pouzíváte teplomer. Tip: Do hrnce lze pridat 1 KL strouhané pomerancové kury, 80 ml medu, 1/4 KL pepre nebo 1/8 KL strouhaného muskátového orísku. Vse podle chuti. V receptu není uvedena sul. Tu by mel nahradit dressing ale lze, samozrejme, prisolit.

Recept je z kategorií: Pokrmy z jednoho hrnce

Nahlásit recept

  • 25.01.07 vloženo
  • 8078x zobrazeno

Čas přípravy

  • 4-8 hodin

Počet porcí

  • 6 porcí

Ingredience

  • 450 ml brusinkové omácky
  • 80 ml francouzského salátového dressingu
  • 1 cibule, nakrájená na kosticky
  • asi 1250 g dobrého veprového masa bez kostí - svícková, zadní a pod.

Doporučená příloha

  • Brambory, hranolky, bramborová kase, rýze.

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Vepřové s brusinkovou omáčkou v pomalém hrnci

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Nejlepší recepty

Bazalkové máslo Bazalkové máslo
Kuřecí nugetky s hořčicovo - medovým krémem Kuřecí nugetky s hořčicovo...
Kuřecí stehna na kari s mandlemi Kuřecí stehna na kari s...
Těstoviny primavera s chřestem Těstoviny primavera s chřestem
Pečené uzené koleno Pečené uzené koleno

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz