Vitalion
zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz
bedla Česká kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk
Z plecka upravíme tenký a široký plát, naklepeme, osolíme, opepříme, posypeme nadrobno pokrájenou cibulí a římským kmínem. Posypeme pažitkovou a petrželovou natí a na kolečka nakrájenou klobásou. Zakryjeme tenkými plátky anglické slaniny. Zavineme a roládu svážeme potravinářským motouzem. Vložíme do vymaštěného pekáče sádlem, roládu potřeme česnekem jemně utřeným se solí, posypeme malinkato tymiánem a šafránem. Podlijeme vývarem z kostí a ve vyhřáté troubě upečeme z počátku pod pokličkou za občasného přelévání šťávou a podlévání vývarem. Zdroj: výstřižek z časopisu
Recept je z kategorií: Skopové maso
brambor, chleba
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Přečtěte si recept na Velikonoční skopová roláda s klobásou