Recept Sekaná s tvarohem v římském hrnci

spiser Německá kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk

Sekaná s tvarohem v římském hrnci

Postup

Rímský hrnec namocte podle návodu. Maso dobre smíchejte s vejci, cibulí, rajcatovým protlakem, tvarohem, solí, peprem a paprikou podle chuti. Rímský hrnec vylozte polovinou plátku slaniny, na ne polozte sekanou zformovanou do tvaru podlouhlé sisky, pokryjte zbytkem slaniny a hrnec zakryjte poklickou. Dejte jej do studené trouby, tu zapnete na 200 st. C a pecte 90 minut. 10 minut pred koncem pecení odstrante poklicku. Tip: Stávu lze zahustit trochou maizeny rozmíchané ve vode na omácku.

Recept je z kategorií: Mleté maso

Nahlásit recept

  • 26.05.08 vloženo
  • 5095x zobrazeno

Čas přípravy

  • 1 1/4 hodiny

Počet porcí

  • 6 porcí

Ingredience

  • 1 cibule, nakrájená na kosticky
  • 1 kg mletého masa, smes veprového a hovezího
  • 3 PL rajcatového protlaku
  • 250 g tvarohu
  • sul
  • pepr
  • paprika
  • 2 vejce
  • 150-200 g tenkých plátku slaniny

Doporučená příloha

  • Bramborová kase a dusená zelenina.

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Sekaná s tvarohem v římském hrnci

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Dnes doporučujeme: Domácí živáňská

Nejlepší recepty

Guláš z hlívy ústřičné Guláš z hlívy ústřičné
Koláč s jahodami Koláč s jahodami
Žloutkové věnečky Žloutkové věnečky
Kapustičky na slanině Kapustičky na slanině
Bylinkové palačinky s chřestem Bylinkové palačinky s chřestem

Naši partneři

eMimimino

Těhotenství, děti, rodina www.eMimino.cz

Vitalion.cz

Zdraví, životní styl www.vitalion.cz

Arome.cz

Parfémy, kosmetika www.arome.cz

Módnípeklo.cz

Trendy, módní tipy www.modnipeklo.cz