Recept Sekaná s tvarohem v římském hrnci

Německá kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Sekaná s tvarohem v římském hrnci

Postup

Rímský hrnec namocte podle návodu.
Maso dobre smíchejte s vejci, cibulí, rajcatovým protlakem, tvarohem, solí, peprem a paprikou podle chuti.
Rímský hrnec vylozte polovinou plátku slaniny, na ne polozte sekanou zformovanou do tvaru podlouhlé sisky, pokryjte zbytkem slaniny a hrnec zakryjte poklickou. Dejte jej do studené trouby, tu zapnete na 200 st. C a pecte 90 minut. 10 minut pred koncem pecení odstrante poklicku.

Tip: Stávu lze zahustit trochou maizeny rozmíchané ve vode na omácku.

Recept je z kategorií: Mleté maso


Reklama

Nahlásit recept

  • 26.05.08 vloženo
  • 4202x zobrazeno

Čas přípravy

  • 1 1/4 hodiny

Počet porcí

  • 6 porcí

Ingredience

  • 1 cibule, nakrájená na kosticky
  • 1 kg mletého masa, smes veprového a hovezího
  • 3 PL rajcatového protlaku
  • 250 g tvarohu
  • sul
  • pepr
  • paprika
  • 2 vejce
  • 150-200 g tenkých plátku slaniny

Doporučená příloha

  • Bramborová kase a dusená zelenina.

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Sekaná s tvarohem v římském hrnci

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

 Váš příspěvek

Reklama


Reklama

Nejlepší recepty

Špagety s pečenou červenou paprikou Špagety s pečenou červenou...
Kynuté lívance podle mojí babičky Kynuté lívance podle mojí...
Vepřové kotlety na pivě Vepřové kotlety na pivě
Plněné bramborové knedlíky anglickou slaninou se zelím Plněné bramborové knedlíky...
Uzené se zelím a hruškami Uzené se zelím a hruškami

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz