Vitalion
zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz
spiser Německá kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk
Rímský hrnec namocte podle návodu. Maso dobre smíchejte s vejci, cibulí, rajcatovým protlakem, tvarohem, solí, peprem a paprikou podle chuti. Rímský hrnec vylozte polovinou plátku slaniny, na ne polozte sekanou zformovanou do tvaru podlouhlé sisky, pokryjte zbytkem slaniny a hrnec zakryjte poklickou. Dejte jej do studené trouby, tu zapnete na 200 st. C a pecte 90 minut. 10 minut pred koncem pecení odstrante poklicku. Tip: Stávu lze zahustit trochou maizeny rozmíchané ve vode na omácku.
Recept je z kategorií: Mleté maso
Bramborová kase a dusená zelenina.
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Přečtěte si recept na Sekaná s tvarohem v římském hrnci