Vitalion
zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz
spiser Dánská kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk
Maso rozdelte na ctyri díly, kazdý díl vyformujte do oválu, ty trochu stlacte, osolte a opeprete je. Na pánvi rozehrejte máslo a na nem opékejte sekané bifteky po kazdé strane 3-4 minuty. Vyjmete je a udrzujte je teplé. V hrnci rozehrejte máslo, na nem lehce orestujte cibuli a do hrnce pridejte mouku, smetanu, horcici, sul a pepr. Proslehejte a povarte az vznikne hustá omácka. Do omácky pridejte sunku a pazitku a vse prohrejte. Vejce rozpulte podélne. Na podnos rozlozte listy salátu, na ne sekané bifteky. Na kazdý polozte polovinu vejce plochou stranou dolu a na ne nalejte velkou lzíci omácky. Zbytek omácky podávejte vedle v omácníku.
Recept je z kategorií: Mleté maso
Brambory a dusené fazolkové lusky nebo mrkev.
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Přečtěte si recept na Námořníkův sen
včera jsem vařila k večeři, velmi dobrá kombinace, pochutnali jsme si! Děkuji
Eja, ja som pochopil mäso sa solí a korení len na povrchu, myslel som či sa aj vnútri neochucuje, ale Spiser mi už napísal, že nie. Každopádne ďakujem obom za odpoveď
717 příspěvků 25.1.09 03:43
Presne tak, jak to píse Eja. Samotné mleté maso se nicím neochucuje. Po vyformování se po obou stranách osolí a opeprí. Hodne zdaru!
Cuso, je to napsané i v postupu - maso osolíme, opepříme…
Mám jednu otazku. To mäso sa ničím neochutí? Alebo tá soľ a korenie patria aj k mäsu… Ďakujem za odpoveď, vyzerá to dobre a chcel by som to spraviť, len s tým čistým mäsom som si nie celkom istý.
717 příspěvků 25.1.09 03:43
Mouka mi vypadla, uz jsem to opravil. Díky za upozornení.
27 příspěvků 25.1.09 03:43
Ta mouka příjde na to máslo a nebo do smetany?
a nejen jeho. Tváří se to opravdu jedle, díky. Ukládám a jen co vyjde čas něco s tím vyvedu.