Vitalion
zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz
babi Ruská kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk
Osmažit houby a šalotky v 50g másla. Zamíchat jednu lžici másla do mouky a přidat k houbám. Když směs zhoustne, tak osolit a opepřit. Přidat obě smetany. Předehřát troubu na 180°C. Do ohnivzdorné misky dát houbovou směs (tak aby houby byly položeny vedle sebe) a posypat ji sýrem a máslem na kousíčky nakrájeným. Péct asi po 20-25minut, až je povrch hnědý. Podávat horké.
Recept je z kategorií: Houby
Pečivo.
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
31.8.18 18:04
Mala som 500 g húb a recept som našla až keď už boli pokrájané.
Použila som 3 dl šľahačkovej smotany a 1,5 dl zakysanej smotany, inak
presne podľa receptu.
Je to vynikajúce.
Líbí se mi Uvaření se již líbí 5 labužníkůmOdebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Přečtěte si recept na Ruský recept na hříbky zapečené ve smetaně
Vyťahujem tento vynikajúci recept na svetlo Labužníkovo.
7 příspěvků 5.9.18 12:45
výborné, díky za recept. také jsem to jedla v polsku jako ryze polský recept. no řekněme že je to zřejmě slovanská specialitka
Já jsem prakticky identické jídlo ( v malých jednoporcovkách) jedla před mnoha lety - v Polsku, kde to vydávali za polský recept. Byly tam malé hříbky. Bylo to ÚŽASNÉ. Nikdy se mi to tak dobré nepodařilo.
Děkuji za recept, snažila jsem se vytvořit tento recept pocitově, ale nebylo to nikdy ono. Jásám, již je v oblíbených. Ani nepíšu, v kterém roce jsem tuto dobrotu v originále měla naposledy. Díky.