Recept Punč

aneb Vánoční punč

Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Postup

Dejte vařit společně víno, hroznovou šťávu, cukr, pomeranč pokrájený na plátky a koření (hřebíčky můžete napíchat do plátků pomeranče). Jakmile se punč začne vařit přilijte rum a pak na velmi mírném ohni táhněte cca 20 minut. Lze podávat horké, ale je dobrý i v pokojové teplotě.

Recept je z kategorií: Teplé alkoholické

Nahlásit recept

  • 13.02.07 vloženo
  • 11626x zobrazeno

Ingredience

  • 0,7 l kvalitního červeného vína
  • cca 0,5 l hroznové šťávy (ale možná by šel i jiný podobný džus – rybízový, lesní směs, malinový, višňový)
  • cca 0,25 l rumu
  • celý pomeranč i s kůrou pokrájet na kolečka (vybrat pecky)
  • cukr podle chuti
  • 1 – 2 kousky skořice
  • 5 – 7 hřebíčků

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Punč

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Dnes doporučujeme:

Nejlepší recepty

Nejlepší zelný salát - s fíglem! Nejlepší zelný salát - s...
Vepřové podzimní závitky Vepřové podzimní závitky
Vatovec (pýchavka obrovská) v trojobalu Vatovec (pýchavka obrovská)...
Pórková polévka s cizrnou Pórková polévka s cizrnou
Bylinkové palačinky s chřestem Bylinkové palačinky s chřestem

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz