Recept Punč

aneb Vánoční punč

Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Postup

Dejte vařit společně víno, hroznovou šťávu, cukr, pomeranč pokrájený na plátky a koření (hřebíčky můžete napíchat do plátků pomeranče). Jakmile se punč začne vařit přilijte rum a pak na velmi mírném ohni táhněte cca 20 minut. Lze podávat horké, ale je dobrý i v pokojové teplotě.

Recept je z kategorií: Teplé alkoholické

Nahlásit recept

  • 13.02.07 vloženo
  • 11501x zobrazeno

Ingredience

  • 0,7 l kvalitního červeného vína
  • cca 0,5 l hroznové šťávy (ale možná by šel i jiný podobný džus – rybízový, lesní směs, malinový, višňový)
  • cca 0,25 l rumu
  • celý pomeranč i s kůrou pokrájet na kolečka (vybrat pecky)
  • cukr podle chuti
  • 1 – 2 kousky skořice
  • 5 – 7 hřebíčků

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Punč

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Nejlepší recepty

Bramboráky s bylinkovým krémem Bramboráky s bylinkovým krémem
Zelí s jablečným cidrem Zelí s jablečným cidrem
Vepřové medailonky s česnekovou omáčkou Vepřové medailonky s...
Francouzské kmínové sušenky Francouzské kmínové sušenky
Králík pečený na česneku Králík pečený na česneku

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz